Richard Daemen

In categorie: Nieuws

Tommy Vreijsen – Netwerkbeheerder en troubleshooter Daemen ICT

Van stagiair naar mede-eigenaar, dat is hoe je in één zin de carrière van Tommy bij Daemen-ICT kunt omschrijven. “Daar ben ik stiekem best trots op! Ik ben in 2005 begonnen als stagiair en via diverse functies nu mede-eigenaar geworden.”

Duizendpoot

“Toen ik begon bij Daemen was het nog een computerwinkel voor particulieren. Mijn voornaamste bezigheden waren het ondersteunen van de consument en het repareren van de hardware. Na een paar jaar stapten we over naar de zakelijke klant. Ik heb verschillende functies uitgeoefend. Van eerstelijns helpdesk, naar engineer, tot aan mede-eigenaar. Mijn paradepaardje bij Daemen-ICT is de Cloud. Het traject heb ik helemaal zelf opgezet en op dit moment draaien onze meeste klanten daar op.”

Geen dag hetzelfde

De diversiteit is wat het werk van Tommy zo uitdagend maakt. “Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Ik werk aan verschillende projecten, zet nieuwe netwerken op, ondersteun mijn collega’s en los lastige problemen op. Als collega’s ergens mee zitten, probeer ik ze te helpen. Bij nieuwe klanten werk ik eerst op locatie om alles goed op te zetten en om samen te kijken naar de plannen voor de toekomst. Zo is geen dag hetzelfde. “Ik hou niet van een vast ritme voor iedere dag, op deze manier zit er altijd een verrassingselement in!”

Collega’s zijn onmisbaar

Tommy geeft aan dat zijn collega’s heel belangrijk zijn. “Gaat onze hardware kapot, dan is dat vaak direct te vervangen. Op mijn collega’s ben ik heel zuinig, zij zijn niet zomaar inwisselbaar. Samen maken we ons werk tot een groot succes! En naast die fijne collega’s is een fatsoenlijk internetnetwerk ook heel belangrijk.”

Nieuwe techniek werkt inspirerend

“Nieuwe technieken en producten zijn toch wel heel gaaf!” De interesse van Tommy ligt echt bij de techniek, om met nieuwe producten en diensten de beste oplossing voor de klant te bedenken. “Veel van mijn werk is denken in oplossingen. Als de klant tevreden is, geeft mij dat iedere keer weer een kick. Stilzitten is er voor mij niet bij. Deze week testen we bijvoorbeeld software om iedere computer, waar dan ook, thuis of in het café, optimaal te beveiligen. Ik pionier graag met de nieuwste technieken. Zo kan ik de nieuwste diensten aan onze klanten bieden.

Welk technisch apparaat is voor jou het állerbelangrijkst?

“Mijn laptop! Als ik die niet heb, kan ik voor klanten niet alle werkzaamheden doen die zij nodig hebben. Dat kan ik dus echt niet missen.”

Wat maakt Daemen ICT een uniek bedrijf?

“Daemen ICT is niet te groot, maar ook niet te klein. En ik denk dat onze kracht ligt in het feit dat we veel direct contact hebben met onze klant. Als een klant ons opbelt, krijgt hij altijd een contactpersoon aan de lijn die weet wat er speelt. Zo zijn we altijd op de hoogte van actualiteiten en kunnen we direct de service verlenen die de klant nodig heeft. Klantgericht werken is hierbij echt ons uitgangspunt. Oplossingen bieden die hun ICT omgeving beter maken, dat is waar we altijd naar streven!”

Ontspanning

“Ik zit dagelijks relatief veel uren achter een bureau. Daarom vind ik het lekker om mijn vrije tijd actief te besteden. Ik daag mijzelf graag uit in de box, vier keer per week doe ik aan Crossfit. Al mijn energie eruit gooien!”

Persoonlijk

Voor Tommy is het een bijna een thuiswedstrijd. Geboren in Rijsbergen en nu woonachtig in Zundert. “Als we het dan toch over persoonlijk hebben, is dat denk ik ook de grote kracht van Daemen-ICT. We zijn geen grote club, we kennen al onze klanten en zo hebben zij altijd hetzelfde aanspreekpunt. Op deze manier zijn wij sterk in het geven van persoonlijk advies.”


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>