Over Ons

/ AL MEER DAN 25 JAAR ONTWIKKELEN WE ICT-OPLOSSINGEN SPECIAAL VOOR U

Door de slimme inzet van ICT werken mensen met gemak effectiever en efficiënter. Daar geloven we in. We geven iedereen slimme ICT-oplossingen die precies aansluiten bij de individuele behoeftes.

/ VISIE

De visie van Daemen-ICT is een wereld waarin MKB ondernemers een gezonde balans hebben tussen werk en privé, door de inzet van de best passende ICT-oplossingen. Hierdoor werken ondernemers effectiever en efficiënter en kunnen zij een bewuste keuze maken waar en wanneer er gewerkt wordt.

/ MISSIE

Door het inzetten van slimme ICT-oplossingen willen we MKB ondernemers helpen een gezonde balans te krijgen tussen werk en privé. Hierdoor werken ondernemers effectiever en efficiënter en zijn zij als tevreden mensen aan het werk. We bieden Cloud-oplossingen waarmee klanten effectiever en efficiënter werken. Hierdoor kunnen zij bewust kiezen waar en wanneer zij hun werkzaamheden uitvoeren.

/ DAEMEN-ICT ONTWIKKELT VOOR IEDEREEN

We schrijven hier wel ‘ondernemer’, maar onze missie en visie geldt voor iedereen, iedere rol. Daemen-ICT ontwikkelt ICT-oplossingen op maat en kijkt altijd naar de eindgebruikers. Men bepaalt zelf hoe, waar en wanneer ze hun werkzaamheden uitvoeren. Zo maken we mensen gelukkig met ICT, we nemen de zorg uit handen.

/ PERSOONLIJKE SERVICE

Onze service stopt niet om 17:00, we zijn er altijd voor u. Bij Daemen-ICT bent u geen klantnummer, maar een mens die we graag leren kennen. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Dit bereiken we door te luisteren, verbinden, leveren, zorgen en te leren. We werken klantgericht, hebben persoonlijk contact, handelen vanuit vertrouwen en delen onze kennis. Lees hier meer over onze filosofie.Even Voorstellen: Ons Team

Richard Daemen
Directeur

Bijna 25 jaar geleden startte Richard zijn bedrijf: Daemen Networking ICT-Solutions. Het is zijn passie om mkb-ondernemers op een persoonlijke manier te ontzorgen op het gebied van ICT. Door gebruik te maken van Cloud oplossingen helpt hij ondernemers effectiever en efficiënter werken, waar en wanneer ze willen. Een betere balans creëren tussen werken en privé is het doel waar Richard voor staat.

Naast zijn ondernemerschap reist Richard graag en heeft hij een passie voor paarden(sport) en elektrisch rijden (Tesla).


Sylvia Ligterink
Directeur

Naast mede-eigenaar van Daemen-ICT is Sylvia ook oprichtster van kindertypecursus.nl.

Sylvia heeft als doel om ICT leuk en begrijpelijk te maken voor klanten, met handige en moderne ICT (cloud) oplossingen. Klanten moeten zich thuis voelen bij Daemen-ICT en daar besteedt Sylvia veel tijd en aandacht aan.


Naast haar ondernemerschap heeft Sylvia een passie voor paardensport en reizen. Haar persoonlijke motto: Zeg wat je doet, doe wat je zegt!


Tommy Vreijsen
Technisch Directeur

Tommy is de senior systeem- en netwerkbeheerder en troubleshooter van Daemen-ICT. Hij is een echte workaholic en geen probleem of uitdaging is hem te gek. Tommy werkt met veel plezier en zeer gedreven aan complexe problemen, net zo lang totdat hij een oplossing heeft. Hij staat niet alleen klaar voor de klanten, maar ook voor zijn collega’s is hij de grote kennisvraagbaak.


Rowan Huijbregts
Engineer

Rowan is onze betrokken en enthousiaste netwerk- en systeembeheerder. Hij ziet overal kansen en mogelijkheden en vindt het leuk om net dat stapje extra te zetten. Niet alleen voor klanten, maar ook voor Daemen-ICT en zijn collega’s. Naast zijn technische kennis is Rowan ook een erg betrokken collega die graag bezig is met het sociale aspect en met communicatie.


Irma Snepvangers
Administratie & Planning

Irma zorgt voor structuur en overzicht in de dagelijkse hectiek. Ze verzorgt de administratie en plant klantafspraken voor het team. Verder ondersteunt Irma de directie en de helpdesk waar nodig.

Irma is lekker recht voor zijn raap en zorgt dat alles in goede banen loopt bij Daemen-ICT.


Stijn Jansen
Support

Stijn is een vrolijke collega die zich bij Daemen-ICT aan het ontwikkelen is tot een volwaardige en gedreven allround ICT-engineer. Hij vindt het belangrijk dat elke klant oprecht en eerlijk wordt behandeld. En ook om een prettige werksfeer te kunnen creëren, zowel bij Daemen-ICT als bij de klant. Naast zijn werk brengt hij veel tijd door met zijn vrienden en zijn vriendin!


Refik Dedic
Engineer

Refik is een prettige collega met een ruime ervaring in de ICT branche die graag het overzicht houdt. Voor hem komen respect en eerlijkheid op de eerste plaats. Hij is een echte teamplayer die graag een extra stapje zet om van een tevreden klant een blije klant te maken. Afspraak is afspraak. Zelfontwikkeling door het volgen van ICT trainingen is voor hem erg belangrijk en met een gezonde dosis ambitie gaat dit zeker goed komen. In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met zijn familie, vrienden en natuurlijk zijn vriendin.

Uw ICT naar een hoger niveau door de experts van Daemen-ICT? 

>