• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Over ons

Sinds 1992 levert Daemen-ICT betrouwbare oplossingen voor automatisering. Wij staan voorop als het gaat om het bedenken van stabiele en kostenefficiënte automatiseringsoplossingen. Lees meer over onze keiharde beloften.

Kostenbesparing

Met ons enthousiaste team van ICT- en netwerkspecialisten maken wij van automatisering een beheersbaar geheel dat direct tot kostenbesparing leidt. Niet de producten maar de oplossingen en klanten staan bij Daemen-ICT centraal. Voor meer informatie over kostenbesparingen lees ons artikel '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

Allround ICT-specialist

Welk vraagstuk u ook heeft: installatie, onderhoud, dagelijks beheer, ondersteuning van uw eigen systeembeheerders, telefonie oplossingen, hardware, software, netwerkbeveiliging, thuiswerkplekken … wij regelen het voor u, u heeft er geen omkijken meer naar.

Gespecialiseerd in Online werken

Wij bieden alle mogelijke ICT-oplossingen aan, en sinds de laatste 5 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in online werken. U besteedt uw gehele ICT aan ons uit en u betaalt voor een vast bedrag per werkplek. Voor meer beloften lees ons artikel!

Wij regelen alles en ontzorgen u compleet

U en uw medewerkers kunnen overal inloggen en direct aan de slag met hun beveiligde documenten en software. Optimaler kan het niet! Met onze Online werken oplossingen begint kostenbesparing direct!

Persoonlijke aanpak en advies

De reden waarom klanten van Daemen-ICT zeer trouw zijn, ligt voor een groot deel in de persoonlijke en adviesgerichte aanpak. U bent bij een persoon en geen nummer en via onze werkwijze (o.a. met heldere rapportages) denken wij altijd graag met u mee!

Duurzame aanpak

Online werken is een hele energiebesparende oplossing. Doordat alles in de cloud gebeurt en niet fysiek, bespaart u niet alleen veel stroom (tot 90%) maar bespaart u ook een hoop geld. Zo dragen wij graag een steentje bij aan een schoner milieu. 

Onze doelgroep: 10 tot 50 werkplekken

Onze klanten zijn bedrijven met gemiddeld 10 tot maximaal 50 werkplekken. 90% van al onze klanten bevindt zich in dit segment. Wij kennen uw problemen en beschikken over de benchmarks!

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!