Richard Daemen

In categorie: Nieuws

Maak kennis met Refik Dedic, System Engineer bij Daemen-ICT

Refik uit Waalwijk werkt met enorm veel plezier bij Daemen-ICT. “Het mooiste aan mijn werk is de continue uitdaging. Je leert iedere dag wel weer wat nieuws, dat maakt de ICT voor mij een fantastische branche om in te werken. En bij Daemen-ICT staat de klant altijd voorop. Het unieke klantgevoel wat heerst, maakt mijn werk bijzonder leuk!”

Hecht team

Het enthousiasme voor het vak spat er vanaf bij Refik: “Het eerste contact voelde meteen goed en ik ben nog steeds heel trots dat ik bij Daemen-ICT mag werken. We hebben hier een heel hecht team, wat mijn baan extra leuk maakt!”

Altijd blijven leren

“Mijn uitlaatklep is Powerlifting. Met gewichtheffen kan ik mijn energie kwijt en net als in mijn werk, kan ik altijd blijven leren. De techniek net even wat aanscherpen om zo nog meer gewicht te heffen. In mijn werk gaat het precies hetzelfde, daar scherp ik mijzelf met kennis aan om zo nog meer voor mijn klanten en collega’s te betekenen.”

De klant staat centraal

“De afwisseling maakt mijn werk zo fijn en voorop staat dat ik altijd klanten help.” Kun je een idee geven van wat je zoal op een dag doet? “Ik ben engineer, hou mijzelf met projecten en nieuwe klanten bezig. Als mijn collega’s het heel druk hebben, spring ik graag bij. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de helpdesk en alle activiteiten die daarbij horen.”

Nazorg voor mijn klanten

“Als het om projecten gaat, verzorg ik het gehele traject. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereiding, planning, uitvoering, oplevering en niet onbelangrijk: de nazorg. Ik help mijn klanten graag goed op weg in instrueer ze bijvoorbeeld over nieuwe systemen en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunnen ze zonder zorgen en met tevredenheid hun werk doen. Dat ik hun werkleven op deze manier iets gemakkelijker maak, vind ik het leukste om te doen en het mooiste aan mijn werk bij Daemen-ICT!”

Daemen-ICT is uniek

“Bij ons is het niet mogelijk om ‘nee’ te verkopen. Samen bezitten wij veel kennis en ervaring en komen we altijd wel tot een oplossing om een lach op het gezicht van onze klanten te toveren. Het klantgevoel zit bij ons allemaal in het DNA en dát maakt ons meer dan alleen maar ICT. Wij hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: een tevreden klant.”


Bent u benieuwd hoe wij u verder helpen met onze ICT-oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>