Cyber Security Daemen ICT

Complete online beveiliging voor je totale ICT Infrastructuur

Cyber Security Daemen ICT

Complete online beveiliging voor je totale ICT Infrastructuur

Alle belangrijke gegevens en processen optimaal beveiligd

Security is altijd aan de orde van de dag. En u wilt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens goed beschermd zijn, dat u de cybercrimineel buiten de deur houdt en dat datalekken voorkomen worden. Hier hebben we verschillende ICT-oplossingen voor ontwikkeld en onze ICT-oplossingen zijn voor iedereen toegankelijk. We ontwikkelen al meer dan 25 jaar ICT-oplossingen, zoals online beveiliging diensten, speciaal voor u en uw medewerkers. Want in uw bedrijf heeft u te maken met verschillende typen medewerkers die ieder hun eigen rol én behoeftes hebben.

We helpen u graag voorkomen dat u ongemerkt te kampen heeft met een potentieel beveiligingsprobleem. Security staat bij Daemen-ICT voorop en als er zich problemen voordoen, verhelpen we die snel en adequaat. We werken samen met onze partner, een IT gespecialiseerd advocatenkantoor uit Breda, om onze klanten ook juridisch te ondersteunen bij een juist AVG beleid en een Security Privacy Officer.

De Voordelen Van Onze Online Security Tools:

Data Beveiliging

Uw data is 100% veilig, doordat er iedere dag automatisch online een backup wordt gemaakt. U raakt dus nooit meer belangrijke data kwijt.

24/7, 365 dagen per jaar

Uw belangrijke gegevens en online veiligheid wordt op ieder moment in de gaten gehouden, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dus veilig zonder zorgen.

Vanaf iedere locatie

U en uw medewerkers werken vanaf ieder gewenste locatie met documenten en applicaties. Alles is centraal opgeslagen én beveiligd in Office 365.

Hoe we ervoor zorgen dat uw online veiligheid continue gewaarborgd is:

Online veiligheid en online beveiliging is niet een eenmalig iets wat je instelt en vervolgens niet meer naar hoeft om te kijken. Dit vereist continue aandacht, waarbij methodes ook telkens veranderen. Het is dus belangrijk om hier scherp op te zijn en uw beveiliging hierop af te stemmen.

Onze voornaamste zorg is dat u hier geen omkijken naar heeft. En erop kunt vertrouwen dat uw netwerk, website en belangrijke bedrijfsgegevens veilig zijn en blijven. Met meer dan 27 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Uw cyber security oplossing op maat:

Er is niet één online beveiliging die in alle situaties een volledige oplossing biedt. Waarbij de voor u beste oplossing ook afhankelijk is van diverse factoren en bedrijfssituatie en IT infrastructuur.

Op basis hiervan maken we voor u een security oplossing op maat, die een zo hoog mogelijke beveiliging biedt. 

Neem via het formulier of telefoonnummer hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Of doe eerst de gratis cyber security scan.

Daemen-ICT-Mobile-Security

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>