Richard Daemen

In categorie: Nieuws

Maak kennis met Stijn Jansen, ICT-engineer bij Daemen-ICT

Stijn uit Ossendrecht is nu ruim een jaar werkzaam bij Daemen-ICT. In zijn vrije tijd brengt hij graag zijn tijd door met vrienden en iemand uit zijn vriendenkring attendeerde hem destijds op de functie bij Daemen-ICT. “Ik vind mijn werk super leuk. Het geeft mij veel voldoening om mensen blij te maken, daar doe ik mijn uiterste best voor.”

ICT-Helpdesk

“Ik werk op de helpdesk, eerstelijns. Wanneer klanten een probleem hebben en ons bellen, komen ze vaak bij mij terecht. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het zoveel mogelijk oplossen van deze problemen en het geven van extra informatie.” Onmisbaar is hierbij zijn laptop.

“Maar dat niet alleen, mijn collega’s zijn net zo belangrijk voor mij! Zij maken mijn werk extra plezierig. En een goede kop koffie, zo start ik mijn dag.” Op de vraag wat de ICT-branche nu zo leuk maakt, antwoordt hij: “Dat je iedere dag weer iets nieuws leert, je bent nooit uitgeleerd.”

Klantgericht

Stijn werkt graag samen met zijn klanten. “Het helpen van klanten vind ik eigenlijk het leukste om te doen. Daarnaast ook het werken met verschillende systemen. Dit gaat van de service- tot aan de werkstations. Hier help ik mijn klanten mee, maar ik ga er zelf ook mee aan de slag.” Hij denkt graag met de klanten mee.

“Ik kan ook wel zeggen dat wij bij Daemen-ICT hele leuke klanten hebben, dat maakt mijn werkdag iedere keer weer tot een gezellige dag. Ons persoonlijke contact met de klanten is uniek, hierdoor gaan wij verder in het geven van advies en de standaard ICT-oplossingen. In de toekomst wil ik mijn klanten nog beter leren kennen en er zo voor zorgen dat wij feilloos samenwerken. En dat de klant altijd tevreden is!”


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>