Richard Daemen

In categorie: Nieuws

Daemen-ICT haalt kosteloos elektronisch afval van haar klanten op

Daemen-ICT biedt haar klanten een nieuwe dienst aan; we gaan kosteloos uw elektronisch afval ophalen. Zo zorgen wij ervoor dat de oude elektronica niet op de afvalberg gedumpt wordt en kunnen we de kostbare grondstoffen die erin zitten, laten hergebruiken. Natuurlijk met de garantie dat gevoelige data op professionele en veilige wijze vernietigd wordt.
In samenwerking met Fair Gold Foundation steunen we met ons ingezamelde elektronisch afval een bijzonder herbebossingsproject in het bedreigde Zuid-Amerikaanse regenwoud; met drie afgedankte laptops planten we al een nieuwe boom.
Met deze dienst draagt Daemen-ICT bij aan het verduurzamen van onze branche en steunen we tegelijkertijd een prachtig initiatief voor een betere wereld. Samen maken we de wereld beter !
Heeft u elektronisch afval staan waarmee u bij kunt dragen aan dit project? Stuur een e-mail naar richard@daemen-ict.nl.


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>