Richard Daemen

In categorie: Cloud werkplek

Handige Apps

Iedereen heeft wel een smartphone of een tablet. Daarom zullen wij maandelijks de meest interessante apps bespreken. Heeft u goede voornemens voor 2017? Met lift is het mogelijk om persoonlijke en werkdoelen daadwerkelijk te bereiken. Deze app functioneert als een coach die bijhoudt of u op de goede weg zit. Extra leuk: met vrienden en collega’s die ook een profiel hebben op Lift, kunt u elkaar onderling motiveren en aanmoedigen. De app is gratis voor Android en IOS. Een andere interessante gratis app om minder data te verbruiken bij het surfen is Onavo Extend. De app zorgt ervoor dat uw mobiele data wordt omgezet in kleinene pakketjes waardoor u langer kunt internet binnen dezelfde bundel Ook het datagebruik in het buitenland wordt goedkoper met deze app voor Android en IOS.


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>