Richard Daemen

Altijd en overal veilig werken?

De hele dag op kantoor? Nergens meer voor nodig. Slimme software maakt het tegenwoordig heel goed mogelijk om altijd en overal te werken. Waar en wanneer u of uw medewerkers dat maar willen. Zo is thuis of onderweg werken een hele normale zaak geworden. Maar is dat eigenlijk wel veilig?

Het nieuwe werken is de norm

Het nieuwe werken is inmiddels een vertrouwd fenomeen. Steeds meer organisaties omarmen het, maar bevinden zich pas in de beginfase. Het omvat vaak een beperkte manier van ‘overal kunnen werken’.

Voor Generatie Z is dit nieuwe werken in feite al een vanzelfsprekendheid. Deze groep is altijd online. Voor hen is de grens tussen werk en privé niet langer vastomlijnd, maar flexibel.

Kantoorwerkers bestaan straks niet meer, alleen nog flexwerkers die soms op een kantoor zitten. Werk bekijken we niet langer vanuit het gebouw, maar vanuit de community. Dat biedt volop flexibiliteit en dat is het nieuwe werken.

Houd het veilig

Helaas kent elk voordeel ook zijn nadeel. Werken waar en wanneer u en uw medewerkers dat willen is prettig en efficiënt, maar niet altijd even veilig. Door het nieuwe werken zijn medewerkers nu ook vaker thuis, onderweg of bij klanten te vinden mét de laptop van de zaak.

Dat brengt diverse beveiligingsrisico’s met zich mee. Via (openbare) wifi netwerken kunnen kwaadwillende met een zogenaamde “Man in the middle aanval” toegang krijgen tot uw gegevens. Dat wilt u niet!

Hoe u dat voorkomt?

Eenvoudig; met slimme software. Zo werken u en uw medewerkers overal veilig met slechts één druk op de knop. Of dat nou thuis, onderweg, vanaf het strand of de skipiste is.


Altijd en overal veilig werken? Daemen ICT heeft de laatste en meest geavanceerde online beveiligingsmethodes. Hierdoor bent u volledig beschermd tegen alle veiligheidsrisico’s die het mobiel werken met zich meebrengt!

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>