Richard Daemen

In categorie: Cyber security

Voer nu de Cyber Risico Scan uit

Digitale inbraak komt steeds vaker voor en de gevolgen kunnen desastreus zijn. Voor uw klanten en uw bedrijf. Bent u goed beveiligd? Voer nu de Cyber Risico Scan uit: een snelle, eenvoudige scan van uw website of netwerk, die u direct inzicht geeft in uw beveiligingsniveau.


Uit de scan rolt een rapportcijfer, dat aangeeft wat de status is van uw beveiliging. Het geeft u direct inzicht in uw beveiligingsniveau. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 75% van de websites en bedrijfsnetwerken onvoldoende is beveiligd.

Vraag dan nu gratis de Cyber Security Scan aan t.w.v. € 299-. Deze bieden we tijdelijk aan een beperkt aantal bedrijven aan. Zodat je zeker weet dat je bedrijf en gegevens optimaal beveiligd zijn.

Meer info en aanvragen via deze pagina: www.daemen-ict.nl/scan


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>