Richard Daemen

In categorie: Cyber security

Mobile Security Pakket van Daemen-ICT

Altijd en overal kunnen werken wordt steeds belangrijker. Niet alleen als ondernemer bent u veel op pad, maar ook uw medewerkers zijn vaak onderweg. Door het nieuwe werken zijn uw medewerkers nu ook vaker thuis, onderweg of bij klanten te vinden met de laptop van de zaak. En dit brengt diverse beveiligingsrisico’s met zich mee.

/ Altijd veilig werken

Via (openbare) wifi netwerken kunnen kwaadwillenden met een zogenaamde “Man in the middle aanval” toegang krijgen tot uw gegevens. Voor u als ondernemer is het daarom nog belangrijker geworden om hier passende software voor te hebben om de risico’s weg te nemen en iedereen altijd en overal veilig te laten werken. Waar ook ter wereld.

/ Mobile Security Pakket

Daemen-ICT heeft hier speciale software voor ontwikkeld. Met onze beveiligingssoftware wordt al het verkeer versleuteld en kunt u op ieder apparaat altijd veilig werken! Met het Mobile Security Pakket van Daemen-ICT bent u in één keer beschermd tegen alle veiligheidsrisico’s die het mobiel werken met zich meebrengt! U werkt altijd overal veilig met één druk op de knop!
Heeft geen lokale virusscanner nodig, maar wilt u wel altijd en overal veilig werken? Kies dan de lite-versie voor slechts €5 per maand.
Nieuwsgierig geworden? Klik hier en lees verder.


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>