• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

ICT Dordrecht

ict dordrechtMet een groeiende onderneming bent u op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in de omgeving van Dordrecht die uw ICT op een deskundige en betaalbare wijze kan organiseren? 

Telefonie, online werken + compleet ICT-pakket

Zoekt u nette all-in tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent van zowel kosten als aanpak? En op het gebied van telefonie of online netwerken bent u op zoek naar ICT-oplossingen in de regio Dordrecht? Wij bieden u een zeer uitgebreide dienstverlening aan. Bij zowel telefonie (compleet pakket tegen nette prijzen) en bij online werken (vast bedrag per werkplek) bent u er zeker van dat alles in één keer goed geregeld is en u op uw ICT-kosten bespaart.

Uw ICT-partner in de regio Dordrecht

Al uw software en data staan via de slimme online werken toepassingen van Daemen-ICT Dordrecht zeer beveiligd online. De medewerkers van uw bedrijf kunnen vanaf elke plek inloggen en aan de slag gaan – slechts ‘simpele computers’ hebt u nodig. Eenvoudiger kan het niet! Ons verzorgingsgebied: regio Dordrecht.

Totaal ontzorgd worden op ICT-gebied

Veel bedrijven hebben veelal niet een fulltime ICT-specialist in dienst. Uitval of complexe problemen komen zodoende veelvuldig voor. Besteed uw ICT daarom uit aan Daemen-ICT Dordrecht. Wij regelen dan alles voor u en u krijgt hiervan geregeld een duidelijke rapportage. Wij waken over uw ICT-omgeving, terwijl u zich kunt focussen op uw bedrijfsprocessen.

Lees ook ons artikel: De keiharde beloften van Daemen-ICT

Ons doel: Tevreden klanten

Als ICT-bedrijf in de regio Dordrecht streven wij naar 100% tevreden klanten. Met ons team werken we hier hard aan om al onze klanten tevreden te stellen. Voor onze klanten is het belangrijk dat de zorgen worden ontnomen en dat wij een aanspreekpunt vormen voor al hun ICT-zaken. In de regio Dordrecht staan wij 'letterlijk' dicht bij onze klanten wat al veel succesverhalen heeft opgeleverd. Lees ook de referenties van onze klanten! 

Wij vertellen graag wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Onze online werken diensten:

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

Over ons het team

Lees meer over het team achter Daemen-ICT.

Lees meer

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?