ICT bedrijf Oosterhout

ICT bedrijf in Oosterhout gezocht? Daemen ICT in Oosterhout gaat graag met u aan de slag om samen tot een maatwerk oplossing te komen. 

ICT bedrijf Oosterhout

ICT bedrijf Oosterhout

ICT bedrijf in Oosterhout gezocht? Daemen ICT in Oosterhout gaat graag met u aan de slag om samen tot een maatwerk oplossing te komen. 

Maatwerk oplossingen

Hoewel u bij ICT klussen hoogstwaarschijnlijk denkt aan het technische aspect is dat niet wat er bij Daemen ICT in Oosterhout het belangrijkst is. Persoonlijke service en een goede klantenrelatie, daar zet Daemen ICT zich voor in. Dat is ook de reden dat wij onze ICT oplossingen in Oosterhout enkel via maatwerk leveren. Zo kunnen we kijken welke zaken uw organisatie echt nodig heeft. Dit scheelt u vervolgens weer in de kosten. Door samen te denken en samen te werken vinden we zeker een geschikte ICT oplossing die voldoet aan al uw wensen.

Wij maken uw grootste ICT verwachtingen in Oosterhout waar

Bij Daemen ICT in Oosterhout werken we met 5 kernwaarden: luisteren, verbinden, leveren, zorgen en leren. Dit geldt binnen ons eigen team maar ook bij onze relaties. Zo willen wij u garanderen dat wij u enkel een aanbod doen dat bij u past én dat u er nooit alleen voor staat. Onze helpdesk staat altijd klaar om u verder te helpen met uw ICT problemen. Zeker wanneer er net met een nieuw systeem of nieuwe software wordt gewerkt zal deze service goed van pas komen. Zo kunnen problemen direct worden opgelost en werkt het platform binnen no-time naar behoren. Daarmee onderscheiden wij ons tegenover andere ICT bedrijven in Oosterhout.

Als MKB ondernemer heeft u hoogstwaarschijnlijk geen tijd om al uw ICT zaken zelf te regelen. Bij Daemen ICT in Oosterhout laat u deze zaken in goede handen achter. Met 25 jaar ervaring weten wij nieuwe systemen feilloos aan te passen aan uw organisatiestructuur. En wenst u aanpassingen of uitbreidingen? Ook daar denken wij graag in mee. Zo maken we uw wensen werkelijkheid en integreren wij dit op een gebruiksvriendelijke manier. Dat is de service die u mag verwachten van uw ICT bedrijf in Oosterhout.

Dit kan Daemen ICT in Oosterhout u bieden

Nog niet zo thuis in de wereld van ICT? Bij Daemen ICT, als uw ICT bedrijf in Oosterhout begrijpen we dat volledig. Daarom staan wij altijd klaar voor extra service en verklaren wij onze diensten op een duidelijke manier zonder vaktaal. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. 

Verbindingen

Een snelle, stabiele internetverbinding biedt de basis voor uw bedrijf. Dit is mogelijk via glasvezel, waar hoge snelheden en minder kwaliteitsverlies plaatsvindt. Hiermee kan men downloaden en uploaden tot snelheden van 1000MB voor zowel zakelijk als privé gebruik. Bent u veel onderweg of heeft u geen vast kantoor? Dan kunt u zelfs kiezen voor draadloze glasvezel zodat u overal snel bereikbaar bent. 

Online werkplekken

Wanneer uw bedrijf groeit is een gezamenlijke online werkplek van belang. Wij, als ICT bedrijf in Oosterhout, hebben speciaal een online ruimte ontwikkeld: Daemen ICT werkplek 356. Hier wordt gebruik gemaakt van het bekende office 365 maar dan inclusief een bijbehorende Cloud locatie. Een groot voordeel, u betaalt per werkplek! Zo zijn er nooit meer kosten dan nodig. 

Kom langs voor koffie of thee bij Daemen ICT in Oosterhout

Wenst u een van onze diensten uit te proberen? Of vraagt u zichzelf af wat er allemaal mogelijk is met onze pakketten op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Daemen ICT Oosterhout en ga met ons in gesprek. Tijdens een bezoekje met wat koffie of thee spreken wij alle mogelijkheden graag met u door. U kunt ons bellen op: 076-5961391 of stuur een mail naar info@daemen-ict.nl. Wij hopen dat wij u binnenkort mogen ondersteunen als ICT bedrijf in Oosterhout.

Wij zijn ook werkzaam in:

Breda
Dordrecht
Roosendaal

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>