Altijd inzicht in cyberrisico's met de Daemen ICT Vulnerability scanner 

ICT security wordt steeds belangrijker. U krijgt te maken met steeds strengere wet- en regelgeving (wet datalekken en GDPR) en cybercriminaliteit binnen het MKB neemt razendsnel toe. Maandelijks ontstaan er maar liefst 500 nieuwe kwetsbaarheden en 75% van websites en bedrijfsnetwerken blijkt onvoldoende beschermd. Heeft u tijd om deze ontwikkelingen bij te houden, uw systemen aan te passen en uw netwerk in de gaten te houden? Nee, dat is een onbegonnen zaak. De nieuwste software van SecurityHive is een volledig geautomatiseerde security scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. We vertellen u er graag meer over!

Maximale bescherming tegen cybercriminelen en hackers

De Daemen ICT Vulnerability scanner controleert periodiek uw systemen en toepassingen op mogelijke beveiligingslekken en bedreigingen. Zo weet u altijd wat de status is van uw beveiliging en kunt u uw omgeving continu optimaal beschermen tegen de risico’s. Dit kan zijn: uw website, kassasysteem, CMS-database of server / mailsysteem. SecurityHive is altijd up-to-date en wordt dagelijks uitgebreid met de laatste wereldwijde dreigingen en kwetsbaarheden. Daarmee is uw beveiliging ook altijd up-to-date en bent u goed gewapend tegen cybercriminaliteit.

Hoe werkt het precies?

De geavanceerde scanmethode stelt u direct op de hoogte als er bij u ingebroken wordt. U kunt notificaties ontvangen vis Slack, Mircrosoft Teams, e-mail, sms en meer. Het gehele proces is volledig geautomatiseerd en toegankelijk via een eigen portal. Na elke scan ontvangt u een duidelijke veiligheidsrapportage, inclusief advies voor mogelijke oplossingen. Uw systeembeheerder kan op deze manier direct aan de slag met het optimaliseren van uw beveiliging!
Wil u meer weten? Bekijk deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

9 / 10
Freek Gielen
9 / 10
Raoul Rossou Leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers die echt meedenken.
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?