Richard Daemen

In categorie: Cyber security

Altijd inzicht in cyber risico’s met de Daemen ICT Vulnerability

ICT security wordt steeds belangrijker. U krijgt te maken met steeds strengere wet- en regelgeving (wet datalekken en GDPR) en cybercriminaliteit binnen het MKB neemt razendsnel toe. Maandelijks ontstaan er maar liefst 500 nieuwe kwetsbaarheden en 75% van websites en bedrijfsnetwerken blijkt onvoldoende beschermd.

Heeft u tijd om deze ontwikkelingen bij te houden, uw systemen aan te passen en uw netwerk in de gaten te houden? Nee, dat is een onbegonnen zaak. Onze nieuwste software Threadscan is een volledig geautomatiseerde security scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. We vertellen u er graag meer over!

Maximale bescherming tegen cybercriminelen en hackers

Threadscan controleert periodiek uw systemen en toepassingen op mogelijke beveiligingslekken en bedreigingen. Zo weet u altijd wat de status is van uw beveiliging en kunt u uw omgeving continu optimaal beschermen tegen de risico’s. Dit kan zijn: uw website, kassasysteem, CMS-database of server / mailsysteem. ThreadScan is altijd up-to-date en wordt dagelijks uitgebreid met de laatste wereldwijde dreigingen en kwetsbaarheden. Daarmee is uw beveiliging ook altijd up-to-date en bent u goed gewapend tegen cybercriminaliteit.

Hoe werkt het precies?

De geavanceerde scanmethode controleert op vaste, afgesproken momenten of er bij u ingebroken kan worden. Dit alles op stille modus, u merkt hier niets van. Het gehele proces is volledig geautomatiseerd en toegankelijk via een eigen portal.

Na elke scan ontvangt u een duidelijke veiligheidsrapportage, inclusief advies voor mogelijke oplossingen. Uw systeembeheerder kan op deze manier direct aan de slag met het optimaliseren van uw beveiliging!


Wil u meer weten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op .


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>