Richard Daemen

In categorie: VOIP online telefonie

Telefonie om te bellen of als geïntegreerd communicatie systeem?

Veel bedrijven zijn al overgestapt op VOIP of hosted IP telefonie. Voor de meeste is kostenbesparing (goedkopere abonnementen en beltikken) de belangrijkste reden om de overstap te doen alleen is dit in onze optiek de minst belangrijke reden.

Waarom zou u dan wel overstappen op hosted IP telefonie ?

Wilt u als bedrijf tegenwoordig echt een verschil maken t.o.v. uw concurrenten dan moet u ook kijken of al uw communicatie samen kunt brengen in 1 oplossing of te wel: Unified communications (UC). Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van een professionele UC oplossing:

Vast mobiel integratie

Uw mobiele telefoon wordt een volledig geintegreerd onderdeel van de telefonie oplossing. Wat zijn uw voordelen ?

Integratie met uw bedrijfssoftware

Door te integreren hoeft u nooit meer een nummer in te toetsen en kunnen notities direct bij de klant kaart worden opgeslagen. Ook ziet u voortaan altijd direct wie u belt.
De mogelijkheden zijn eindeloos. De standaard integratie is vaak met MS outlook. Daarnaast zijn er koppelingen met o.a. Afas, Exact Syngergy, Unit4 en nog vele andere software. Meer weten ?

Beschikbaarheid integratie

Door echte integratie kunt u real time zien of uw collega’s aanwezig zijn, in vergadering of buiten de deur. Dit scheelt een hoop miscommunicatie. Zie hier voor de integratie in outlook.


Dit zijn enkele van de mogelijkheden die Unified Communication uw bedrijf nu al kan bieden. Dus kijk eens verder dan alleen naar kosten besparing maar kijk echt naar efficientie verbetering !


GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde

De impact van cybercriminaliteit is enorm. Download de 11 stappen en onderdelen die essentieel zijn om een veilige IT omgeving te creëren, zodat je bestand bent tegen cybercriminaliteit.

Aan de hand van deze 11 stappen kun je gemakkelijk checken welke punten aandacht nodig hebben. Voorkomen is immers beter dan genezen.

GRATIS: In 11 stappen je cyber security op orde


Bekijk ook:

Laat een reactie achter:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>