AL MEER DAN 30 JAAR ONTWIKKELEN WE ICT-OPLOSSINGEN SPECIAAL VOOR U

Door de slimme inzet van ICT werken mensen met gemak effectiever en efficiënter. Daar geloven we in. We geven iedereen slimme ICT-oplossingen die precies aansluiten bij de individuele behoeftes.

VISIE

De visie van Daemen-ICT is een wereld waarin MKB ondernemers een gezonde balans hebben tussen werk en privé, door de inzet van de best passende ICT-oplossingen. Hierdoor werken ondernemers effectiever en efficiënter en kunnen zij een bewuste keuze maken waar en wanneer er gewerkt wordt.

MISSIE

Door het inzetten van slimme ICT-oplossingen willen we MKB ondernemers helpen een gezonde balans te krijgen tussen werk en privé. Hierdoor werken ondernemers effectiever en efficiënter en zijn zij als tevreden mensen aan het werk. We bieden Cloud-oplossingen waarmee klanten effectiever en efficiënter werken. Hierdoor kunnen zij bewust kiezen waar en wanneer zij hun werkzaamheden uitvoeren.

DAEMEN-ICT ONTWIKKELT VOOR IEDEREEN

We schrijven hier wel ‘ondernemer’, maar onze missie en visie geldt voor iedereen, iedere rol. Daemen-ICT ontwikkelt ICT-oplossingen op maat en kijkt altijd naar de eindgebruikers. Men bepaalt zelf hoe, waar en wanneer ze hun werkzaamheden uitvoeren. Zo maken we mensen gelukkig met ICT, we nemen de zorg uit handen.

PERSOONLIJKE SERVICE

Onze service stopt niet om 17:00, we zijn er altijd voor u. Bij Daemen-ICT bent u geen klantnummer, maar een mens die we graag leren kennen. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Dit bereiken we door te luisteren, verbinden, leveren, zorgen en te leren. We werken klantgericht, hebben persoonlijk contact, handelen vanuit vertrouwen en delen onze kennis. Lees hier meer over onze filosofie.

Even voorstellen: ons team
Richard Daemen
Richard Daemen Directeur

Bijna 25 jaar geleden startte Richard zijn bedrijf: Daemen Networking ICT-Solutions. Het is zijn passie om mkb-ondernemers op een persoonlijke manier te ontzorgen op het gebied van ICT. Door gebruik te maken van Cloud oplossingen helpt hij ondernemers effectiever en efficiënter werken, waar en wanneer ze willen. Een betere balans creëren tussen werken en privé is het doel waar Richard voor staat. Naast zijn ondernemerschap reist Richard graag en heeft hij een passie voor paarden(sport) en elektrisch rijden (Tesla).

Sylvia Ligterink
Sylvia Ligterink Directeur

Naast mede-eigenaar van Daemen-ICT is Sylvia ook oprichtster van kindertypecursus.nl. Sylvia heeft als doel om ICT leuk en begrijpelijk te maken voor klanten, met handige en moderne ICT (cloud) oplossingen. Klanten moeten zich thuis voelen bij Daemen-ICT en daar besteedt Sylvia veel tijd en aandacht aan. Naast haar ondernemerschap heeft Sylvia een passie voor paardensport en reizen. Haar persoonlijke motto: Zeg wat je doet, doe wat je zegt!

Tommy Vreijsen
Tommy Vreijsen Technisch Directeur

Tommy is de senior systeem- en netwerkbeheerder en troubleshooter van Daemen-ICT. Hij is een echte workaholic en geen probleem of uitdaging is hem te gek. Tommy werkt met veel plezier en zeer gedreven aan complexe problemen, net zo lang totdat hij een oplossing heeft. Hij staat niet alleen klaar voor de klanten, maar ook voor zijn collega’s is hij de grote kennisvraagbaak. Meer weten over deze persoon? Lees het interview.

Lees hier meer over Tommy Vreijsen
Rowan Huijbregts
Rowan Huijbregts System Engineer

Rowan is onze betrokken en enthousiaste netwerk- en systeembeheerder. Hij ziet overal kansen en mogelijkheden en vindt het leuk om net dat stapje extra te zetten. Niet alleen voor klanten, maar ook voor Daemen-ICT en zijn collega’s. Naast zijn technische kennis is Rowan ook een erg betrokken collega die graag bezig is met het sociale aspect en met communicatie.

Katinka Daamen
Katinka Daamen Financiële administratie & Contractbeheer

Katinka is met haar analytische kwaliteiten verantwoordelijk voor de financiële administratie en het beheren van de contracten. Ze denkt graag mee over processen en heeft heldere communicatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Refik Dedic
Refik Dedic System Engineer

Refik is een prettige collega met een ruime ervaring in de ICT branche die graag het overzicht houdt. Voor hem komen respect en eerlijkheid op de eerste plaats. Hij is een echte teamplayer die graag een extra stapje zet om van een tevreden klant een blije klant te maken. Afspraak is afspraak. Zelfontwikkeling door het volgen van ICT trainingen is voor hem erg belangrijk en met een gezonde dosis ambitie gaat dit zeker goed komen. In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met zijn familie, vrienden en natuurlijk zijn vriendin.

Joeri
Joeri Helpdesk Engineer

Joeri is in 2023 ons team komen versterken. Wanneer je onze helpdesk belt, is de kans groot dat je Joeri te spreken krijgt. Joeri gaat altijd voor de beste en snelste oplossing en weet iedereen gerust te stellen.

Jeffrey de Bruin
Jeffrey de Bruin Helpdesk engineer

Jeffrey werkt al bij ons sinds juni 2020. Vaak is hij de eerste medewerker die u spreekt als u met ons belt.

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?