ICT bedrijf Breda

Investeren in goede ICT oplossingen is essentieel voor uw organisatie. Daemen ICT Breda is gespecialiseerd in ICT oplossingen op maat, speciaal voor u en uw bedrijf.

ICT bedrijf Breda

ICT bedrijf Breda

Investeren in goede ICT oplossingen is essentieel voor uw organisatie. Daemen ICT Breda is gespecialiseerd in ICT oplossingen op maat, speciaal voor u en uw bedrijf. 

Daemen ICT Breda, dit mag u van ons verwachten

Als ondernemer heeft u mogelijk niet alle tijd om uzelf te verdiepen in ingewikkelde ICT implementaties. Echter zijn dit zaken die erg belangrijk zijn voor zowel de veiligheid van uw bedrijfsgegevens alsook de efficiëntie en effectiviteit op de werkvloer. Wij bieden u meer dan de technische kant van ICT, wij staan voor persoonlijk contact en een nauwe communicatie. Zo weten wij u, als ICT bedrijf in Breda, de beste service te bieden.

Met meer dan 25 jaar kennis op zak weten we dat niet elke ICT oplossing geschikt is voor elk bedrijf. Daarom kijkt Daemen ICT, als ICT bedrijf in Breda, verder dan de buitenkant van de organisatie. Wij willen juist weten wat u en uw medewerkers beweegt en motiveert. Dan pas schrijven wij een maatwerk ICT oplossing uit die echt bij u past. De kernwaarden van Daemen ICT Breda zijn niet voor niets luisteren, verbinden, leveren, zorgen en leren. Wij leven hiernaar en dragen dit uit in al onze interne en externe communicatie. Zo weet u dat u voor een van de ICT bedrijven in Breda kiest die echt klaar staat voor uw belangen.

Blijf up-to-date dankzij Daemen ICT

Als professioneel ICT bedrijf in Breda weten wij uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij door de juiste ICT oplossingen te adviseren en te implementeren. Deze implementaties zijn gemakkelijk in gebruik en vergen van uw kant geen speciale ICT kennis. Met de nieuwste technologieën, features en regelmatige updates hoeft u niet bang te zijn dat u achterloopt op de tijd. Middels onze ICT oplossingen in Breda is uw organisatie volledig onafhankelijk van plaats en tijd bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Onze uitgelichte diensten als ICT bedrijf in Breda

Bent u aan het twijfelen tussen de vele ICT bedrijven in Breda? Bij Daemen ICT stopt uw zoektocht direct. Wij weten al uw ICT problemen op een slimme, gebruiksvriendelijke en persoonlijke manier op te lossen. Met 24/7 support laten wij u nooit met problemen zitten. U staat bij ons op de eerste plaats als relatie, als bedrijf en als persoon. lees hier meer over enkele van onze beschikbare diensten.

Online werkplekken

Of u nu in Spanje zit, thuis op de bank of achter uw eigen werkruimte, met onze online werkplekken maakt dit allemaal niets meer uit. Maak gebruik van het bekende office 365 pakket in combinatie met een Cloud omgeving voor uw gehele organisatie. Hier vindt u zaken als bestanden, mails, apps en uw gehele agenda. Zo heeft uw hele bedrijf altijd toegang tot belangrijke zaken én loopt u nooit het risico dat gegevens verloren gaan. Daemen ICT in Breda installeert en beheert deze online werkplek graag voor u en uw organisatie.

Verbindingen

U heeft vast al wel eens van snel internetten via glasvezel gehoord. Daemen ICT is een van de ICT bedrijven in Breda die deze ICT oplossing voor u aan kan sluiten. Zowel voor uw business als thuis biedt glasvezel de ideale oplossing om lange laadtijden door traag internet gedag te zeggen. Daarbij kunt u ook bijbehorende zaken als een 4G back-up internetverbinding of beveiliging regelen via Daemen ICT Breda.

Neem contact op met Daemen ICT Breda, we leren u graag beter kennen!

Bent u benieuwd welke voordelen glasvezel heeft voor uw internetverbinding? Of wenst u ons te spreken voor een volledig maatwerk pakket? Wij gaan graag in gesprek, zowel virtueel als op locatie. U kunt ons bellen tijdens werktijden op: 076-5961391 of stuur een mail naar info@daemen-ict.nl. Heeft u ons net gemist? Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen. 

Wij zijn ook werkzaam in:

Bergen op Zoom
Roosendaal
Rotterdam

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>