Ervaren In Verschillende Slimme ICT Diensten

Ervaren In Verschillende Slimme ICT Diensten

Cloud Werkplek

Als ondernemer wilt u graag dat alle ICT zaken in één keer goed geregeld zijn. Daarom hebben we speciaal voor u online werkplekken ontwikkeld: Daemen ICT Werkplek 365. We geloven namelijk dat mensen door de slimme inzet van ICT met gemak effectiever en efficiënter werken. Daemen-ICT levert werkplekken op basis van terminal server of een hybride werkplek en maakt gebruik van TS én Office 365.


Cyber Security

Cyber security is altijd aan de orde van de dag. U wilt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens goed beschermd zijn, dat u de cybercrimineel buiten de deur houdt en dat datalekken voorkomen worden. Hier hebben we verschillende ICT-oplossingen voor ontwikkeld en onze ICT-oplossingen zijn voor iedereen toegankelijk. We ontwikkelen al meer dan 25 jaar ICT-oplossingen, speciaal voor u en uw medewerkers. Want in uw bedrijf heeft u te maken met verschillende typen medewerkers die ieder hun eigen rol én behoeftes hebben.


VoIP (Voice over Internet Protocol) 

We maken elk type medewerker gelukkig door de slimme inzet van ICT, zodat zij effectiever en efficiënter werken. ICT-oplossingen die iedereen snapt. Want niet de techniek staat bij ons centraal, maar u. We zien dat veel bedrijven helaas nog steeds te veel betalen voor zakelijke telefoniekosten. Ze hebben vaak meerdere telefonieleveranciers, werken met een verouderde infrastructuur en genieten niet van alle voordelen die de zakelijke telefonie vandaag de dag te bieden heeft. Met online telefonie via VoIP, Voice over Internet Protocol, kan dit anders!


ICT Beheer

Geen zorgen of alles wel goed geregeld is? Of u wel goed beveiligd bent tegen hackers en cybercriminelen? Dat kan met ICT beheer van Daemen-ICT. We controleren uw back-up, verzorgen uw security en zorgen dat al uw systemen up-to-date zijn. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt focussen op uw onderneming.Verbindingen

Een betrouwbare en snelle internetverbinding is tegenwoordig van essentieel belang voor uw bedrijf. Kiest u voor DSL, Glasvezel of 4G Draadloos? Uniek draadloos internet, zo heeft u overal internet in Nederland met VDSL snelheid. We zijn niet gebonden aan één leverancier en leveren onder andere verbindingen van KPN en Ziggo. Zo selecteren we voor u altijd een betrouwbare leverancier.


Professionele e-mailhandtekeningen

Kost het u veel tijd om de e-mailhandtekeningen van alle gebruikers binnen uw organisatie netjes en up-to-date te houden? Dat hoeft niet meer! Met de Daemen-ICT professionele e-mailhandtekeningen service regelt u dit snel en centraal in Office 365 en Google Workspace via de cloud. Snel, eenvoudig en professioneel!


Wachtwoord en documentatie kluis

Met de ‘Daemen-ICT Wachtwoord en documentatie kluis’ kunt u uw wachtwoorden veilig bewaren. Het programma geeft u één centrale plek waar u alle wachtwoorden veilig in opslaat. Extra handig: de wachtwoordenkluis vult uw opgeslagen wachtwoorden automatisch in op de juiste websites.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>