• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

ICT Tilburg

ict tilburgU als ondernemer met een groeiend bedrijf in de omgeving van Tilburg bent op zoek naar een betrouwbaar ICT-bedrijf die uw ICT op een deskundige en betaalbare wijze kan organiseren?  

Telefonie, online werken + compleet ICT-pakket

Bent u op het gebied van telefonie of online netwerken op zoek naar ICT-oplossingen? En zoekt u nette all-in tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent van zowel kosten als aanpak? Dan bieden wij u een zeer uitgebreide dienstverlening aan. U kunt er zeker van zijn dat bij zowel telefonie (compleet pakket tegen nette prijzen) en bij online werken (vast bedrag per werkplek) alles in één keer goed geregeld is en u op uw ICT-kosten bespaart.

Uw ICT-partner in de regio Tilburg

De slimme online werken toepassingen van Daemen-ICT Tilburg zorgen ervoor dat uw data en software in de online omgeving onder zeer goede beveiliging staat opgeslagen. Uw werknemers kunnen vanaf elke locatie inloggen en aan de slag. Geen geavanceerde hardware vereist, een eenvoudige computer volstaat al om het systeem optimaal te kunnen gebruiken. Simpeler kan het niet! Ons verzorgingsgebied: regio Tilburg.

Totale ontzorging op ICT-gebied

Vaak hebben bedrijven geen full-time ICT’er in dienst en daardoor zijn complexe problemen aan de orde van de dag, met alle gevolgen van dien. De oplossing: besteed uw ICT uit aan Daemen-ICT Tilburg. Wij regelen standaard alles voor u! Daarnaast brengen wij regelmatig heldere rapportages over het verloop van het proces. Wij waken over uw ICT-omgeving zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijfsprocessen.

Lees ook ons artikel: De keiharde beloften van Daemen-ICT

Ons doel: Tevreden klanten

Als ICT-bedrijf in de regio Tilburg zijn wij pas tevreden zodra ‘u’ tevreden bent. Onze enthousiaste medewerkers zetten zich hier elke dag weer met hart en ziel voor in. Daemen-ICT Tilburg is uw eerste aanspreekpunt voor al uw ICT-gerelateerde zaken. In de regio Tilburg staan wij dicht bij onze klanten waardoor we sterk betrokken zijn bij uw bedrijf.

Lees ook de referenties van onze klanten!  

Wij vertellen u graag wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen! 

Onze online werken diensten:

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

Over ons het team

Lees meer over het team achter Daemen-ICT.

Lees meer

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?