De Boer, Storimans & Partners

De Boer, Storimans & Partners is meer dan 35 jaar een vertrouwde naam in de regio Breda. Wij onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering van uw huisvestigingsvraagstuk. Zowel particulieren als professionele partijen, waaronder ontwikkelaars, corporaties, notarissen en accountants doen met regelmaat een beroep op ons.

Als bedrijf zijn wij erg afhankelijkheid van een stabiel en goed functionerend netwerk alleen hadden we de laatste tijd steeds vaker problemen met onze vorige ICT partner. Ook in de ondersteuning bij vragen en problemen waren wij behoorlijk teleurgesteld. Daarom zijn wij in juli 2015 overgestapt naar Daemen ICT en hebben we gekozen voor YoVoo: de online werkplek voor o.a. de makelaardij. In onze keuze zijn we zeker niet over 1 nacht ijs gegaan. Uiteindelijke hebben de oprechte persoonlijke betrokkenheid samen met de concurrerende prijs de doorslag gegeven. Voor mijn gevoel hebben we nu een partner die in de korte tijd van samenwerking nu al heeft laten blijken er echt voor ons te zijn. We kunnen nu eindelijk weer efficiënt werken zonder ICT problemen.

Alles draait lekker en als er een keer iets is dan wordt er snel actie ondernomen. Daarnaast kunnen we overal en altijd werken wat echt super is omdat wij als organisatie erg mobiel zijn.

Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

9 / 10
Freek Gielen
10 / 10
Coen Luijten Goed IT bedrijf.
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?