Al Je Belangrijke Gegevens En Online Bedrijfsprocessen Optimaal Beveiligd

Daemen ICT Online Security:
Complete Beveiliging Voor Je Totale ICT Infrastructuur

Security is altijd aan de orde van de dag. En U wilt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens goed beschermd zijn, dat u de cybercrimineel buiten de deur houdt en dat datalekken voorkomen worden. Hier hebben we verschillende ICT-oplossingen voor ontwikkeld en onze ICT-oplossingen zijn voor iedereen toegankelijk. We ontwikkelen al meer dan 25 jaar ICT-oplossingen, speciaal voor u en uw medewerkers. Want in uw bedrijf heeft u te maken met verschillende typen medewerkers die ieder hun eigen rol én behoeftes hebben.

We helpen u graag voorkomen dat u ongemerkt te kampen heeft met een potentieel beveiligingsprobleem. Security staat bij Daemen-ICT voorop en als er zich problemen voordoen, verhelpen we die snel en adequaat. We werken samen met onze partner, een IT gespecialiseerd advocatenkantoor uit Breda, om onze klanten ook juridisch te ondersteunen bij een juist AVG beleid en een Security Privacy Officer.

De Voordelen Van Onze Online Security Tools:

Data Beveiliging

Uw data is 100% veilig, doordat er iedere dag automatisch online een backup wordt gemaakt. U raakt dus nooit meer belangrijke data kwijt.

24/7, 365 dagen per jaar

Uw belangrijke gegevens en online veiligheid wordt op ieder moment in de gaten gehouden, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dus veilig zonder zorgen.

Vanaf iedere locatie

U en uw medewerkers werken vanaf ieder gewenste locatie met documenten en applicaties. Alles is centraal opgeslagen én beveiligd in Office 365.

Hoe we ervoor zorgen dat uw online veiligheid continue gewaarborgd is:

Online veiligheid is niet een eenmalig iets wat je instelt en vervolgens niet meer naar hoeft om te kijken. Dit vereist continue aandacht, waarbij methodes ook telkens veranderen. Het is dus belangrijk om hier scherp op te zijn en uw beveiliging hierop af te stemmen.

Onze voornaamste zorg is dat u hier geen omkijken naar heeft. En erop kunt vertrouwen dat uw netwerk, website en belangrijke bedrijfsgegevens veilig zijn en blijven. Met meer dan 27 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Hieronder enkele manieren waarop we dit voor u kunnen doen:

Security Scan

/ Cyber Security Scan

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 75% van alle MKB-bedrijven onvoldoende beveiligd is tegen online criminaliteit en veiligheid. Vaak zonder dat ze dit zelf weten. Om inzicht te krijgen in de huidige status van uw beveiliging, hebben we de Cyber Security Scan in het leven geroepen. Die we aan een beperkt aantal bedrijven gratis aanbieden. Dit is een eenvoudige en snelle scan van uw website of netwerk. Klik hier en doe de scan. Uit de scan rolt een rapportcijfer en deze geeft u direct inzicht in de status van uw beveiligingsniveau.


/ Mobile Security Pakket

Daemen-ICT heeft speciale beveiligingssoftware voor u ontwikkeld. Hiermee versleutelen we al het verkeer en werkt u op ieder apparaat altijd veilig! Met het Mobile Security Pakket bent u in één keer beschermd tegen alle veiligheidsrisico’s die het mobiel werken met zich meebrengen. Met één druk op de kop werkt u altijd overal veilig. Het mobile security pakket is uit te breiden naar een totaal security pakket waarbij uw volledige beveiliging in de cloud staat. Zo bent u te allen tijde veilig en beschermd én alle data is encrypted


Daemen-ICT-Mobile-Security
Daemen ICT: Threadscan

/ ThreadScan

Met onze software ThreadScan heeft u een volledig geautomatiseerde security scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Deze scan controleert periodiek uw systemen en toepassingen op mogelijke bedreigingen en beveiligingslekken. ThreadScan is altijd up-to-date en wordt dagelijks uitgebreid met de laatste wereldwijde kwetsbaarheden en dreigingen. Zo wapent u zichzelf optimaal tegen de cybercrimineel.


/ Dit bereikt u met de Daemen ICT Online Security Tools: 

  • Hogere productiviteit & efficiency
  • Maandabonnement per gebruiker: makkelijk schaalbaar
  • Overal en op ieder moment veilig toegang tot uw applicaties en data
  • Vereenvoudig toegang tot al uw webbased- en SaaS applicaties met één keer aanmelden
  • Meer grip op afsluiten van toegang tot uw data bij medewerker uit dienst of tijdelijke medewerkers
  • Eénduidige online desktop voor al uw medewerkers, per gebruikersgroep rechten en toegang tot applicaties toe te kennen
    Een toekomstbestendige en kostenbesparende oplossing!

daemen-ict werkplek

Benieuwd naar welke oplossing het beste bij uw kantoor past? Neem dan vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag

>