Online Telefonie: Al Je Zakelijk Telefoonverkeer Optimaal Geregeld Zonder Hoge Maandelijkse Kosten

Online Telefonie

Als ondernemer wilt u graag dat alle ICT zaken in één keer goed geregeld zijn. Daarom hebben we speciaal voor u online werkplekken ontwikkeld: Daemen ICT Werkplek 365. We geloven namelijk dat mensen door de slimme inzet van ICT met gemak effectiever en efficiënter werken. Daemen-ICT levert werkplekken op basis van terminal server of een hybride werkplek en maakt gebruik van TS én Office 365.

Met Daemen ICT Werkplek 365 kunt u gelijk goed en professioneel aan de slag én werkt u voortaan in de Cloud. Daemen-ICT richt daarvoor een Office 365 omgeving in op uw huidige werkplek, u werkt dan met de meest recente Microsoft Office-applicaties. Het enige wat u nodig heeft om toegang te krijgen tot uw data is een internetbrowser. U logt in vanaf iedere pc, laptop, tablet of smartphone op de Daemen ICT Werkplek 365 omgeving. Geen zorgen meer over internetveiligheid en back-ups. Heeft u vragen? Dan geven we u hulp op afstand.

De Voordelen Van Daemen ICT Online Telefonie

Optimale bereikbaarheid

Door onze slimme online telefonie oplossingen zorgen we ervaar dat u altijd bereikbaar bent. 

Lage kosten

Dit tegen lage maandelijkse kosten bij één vaste leveranciers. Duidelijk en overzichtelijk.

Cloud techniek

De techniek verloopt geheel via de cloud. Hierdoor bent u niet afhankelijk van dure, storingsgevoelige hardware. 

Daemen ICT Online Telefonie: Optimale Bereikbaarheid Tegen Lage Maandelijkse Kosten

We maken elk type medewerker gelukkig door de slimme inzet van ICT, zodat zij effectiever en efficiënter werken. ICT-oplossingen die iedereen snapt. Want niet de techniek staat bij ons centraal, maar u. We zien dat veel bedrijven helaas nog steeds te veel betalen voor zakelijke telefoniekosten. Ze hebben vaak meerdere telefonieleveranciers, werken met een verouderde infrastructuur en genieten niet van alle voordelen die de zakelijke telefonie vandaag de dag te bieden heeft. Met online telefonie kan dit anders!

Al meer dan 25 jaar bieden we bedrijven uitgekiende telefonieoplossingen aan. Met online telefonie bespaart u flink op uw zakelijke telefoonkosten én u krijgt er direct ook handige extra features bij. Omdat onze telefooncentrales zich in de Cloud bevinden, hoeft u niet meer te investeren in een stuk (houdbare) hardware. U huurt simpelweg – tegen een scherp tarief – onze telefooncentralesoftware.

cloud desktop

/ ICT en telefonie geïntegreerd: nog meer voordeel!

Online telefonie maakt het mogelijk om een slimme koppeling te maken met uw primaire bedrijfsprocessen. Zakelijk bellen is dan niet een proces op zich, maar koppelt u aan bijvoorbeeld uw administratie, klantendatabase etc. Zo belt u ‘slim’ en dit scheelt veel tijd en dus ook geld!


/ Online telefonie ontwikkeld voor uw bedrijf

We bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met onze online telefonieoplossingen. Vraag direct een offerte aan en als ons aanbod u aanspreekt, zetten we een volledig op maat gemaakte testomgeving voor uw bedrijf op. U ziet dan direct hoe alles werkt en krijg de garantie dat uw online telefonie 100% aan uw wensen voldoet. Niet tevreden? Dan kunt u hier altijd nog vanaf zien.


document management

/ Voordelen Daemen ICT Online Telefonie:

  • Altijd en overal werken, u bent namelijk locatie onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Standaard bellen vanuit uw Outlook en websites, CRM of ERP-softwarepakket
  • Bellen vanuit Outlook en websites
  • Realtime zien wie in gesprek is, in vergadering of afwezig
  • 30%-50% besparen op uw telefoonkosten
  • Eén factuur voor alle vaste en mobiele telefonie
  • Tot slot is deze dienst voor u schaalbaar, u past VoIP aan naar uw eigen behoefte.

Benieuwd naar welke telefonie oplossing het beste bij uw bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag

>