Telefonie om te bellen of als geïntegreerd communicatie systeem?

Met Microsoft Teams en Xelion zijn losse VoIP toestellen verleden tijd. Voor optimale telefonie functionaliteit en bereikbaarheid kiest u voor de Xelion centrale. 

Waarom zou u dan wel overstappen op integratie met Xelion?

Wilt u als bedrijf tegenwoordig echt een verschil maken t.o.v. uw concurrenten dan moet u ook kijken of al uw communicatie samen kunt brengen in 1 oplossing. 

Integratie met uw bedrijfssoftware

Door Microsoft Teams te integreren met Xelion, loopt alle communicatie via één platform. U kunt het bestaande nummerplan met verkort kiezen blijven gebruiken en u levert niet in op functionaliteit. Iedere gebruiker krijgt een maatwerk oplossing, waardoor er per medewerker beslist kan worden of hij of zij met Microsoft Teams belt. U kiest per medewerker of hij of zij belt met Xelion of met een Microsoft Teams integratie. U hoeft dan niet voor iedere medewerker een Teams-licentie te kopen. 

Beschikbaarheid integratie

Uw beschikbaar wordt gegarandeerd doordat een oproep naar achterwacht kan worden doorgeschakeld door Xelion wanneer de Microsoft teams client van een gebruiker onbeschikbaar is. Wat zijn uw voordelen? Voor meer informatie over het overstappen op een Microsoft Teams en Xelion integratie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

9 / 10
Raoul Rossou Leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers die echt meedenken.
9 / 10
Jan Los
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?