TCC Heat Exchangers vergroot hun betrouwbaarheid door te werken in de Cloud

TCC Heat Exchangers onderhoudt en levert platenwarmtewisselaars. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van reparatie, onderhoud en advies. Voor TCC is het belangrijk om te werken vanuit klantperspectief en te werken aan langdurige relaties. Daar is meteen de link met Daemen-ICT uit Rijsbergen.

Ruud Gielen, General Manager TCC, vertelt enthousiast: “Het eerste wat opviel, was de fijne samenwerking met Daemen-ICT. De lijnen zijn kort. Zelf zijn we een serviceverlenend bedrijf en Daemen-ICT kan ons dezelfde kwaliteit aan services bieden. We hebben dezelfde manier van denken en het belangrijkste, ze maken hun beloftes waar. Wij zijn goed in warmtewisselaars, zij in ICT!”


TCC neemt eigenlijk alle diensten af die Daemen-ICT te bieden heeft. De grootste verandering is het werken in de Cloud. “Voordat we onze ICT bij Daemen-ICT afnamen, moest de harddisk nog mee naar huis. Het kwam dan wel eens voor dat je een leeg exemplaar had meegenomen, omdat door diverse redenen de back-up niet goed was gegaan” Via Daemen-ICT regelt TCC de werkplekken, het servicebeheer, maar bijvoorbeeld ook de aanschaf va

Richard Daemen: “In het begin van onze samenwerking gaven we service op locatie, sinds driekwart jaar werken we met TCC in de Cloud. De perfecte manier om TCC te ontzorgen, want alle informatie is zo altijd en overal paraat. Hiermee hebben we samen een grote efficiëntieslag gemaakt.”


“Sinds de samenwerking is een hele hoop veranderd. Vroeger hadden we een eigen server, het systeem was enigszins gedateerd. Nu werken we in de Cloud en zo hebben we veel meer mogelijkheden. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we als bedrijf onze betrouwbaarheid hebben vergroot naar onze klanten toe. Als er iets gebeurt, kunnen we direct schakelen, ongeacht waar we zijn.

Met Daemen-ICT kunnen we als bedrijf ook blijven leren over alle ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de ICT. Ze organiseren regelmatig bijeenkomsten over relevante onderwerpen. De laatste ging bijvoorbeeld over Internet en Veiligheid. Deze presentaties zijn leuk en vooral ook leerzaam. Ik kan Daemen-ICT iedereen aanraden!”

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>