Daemen-ICT – ontwikkeld voor STE

STE neemt al haar IT af bij Daemen-ICT, omdat ze in Daemen een transparante IT-partner heeft gevonden die met de onderneming meedenkt. Evelien Ferket, STE: “Sinds onze samenwerking met Daemen-ICT hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over onze IT. Daemen denkt met ons mee, niet alleen voor nu, maar juist ook kijkend naar de toekomst. Ze kennen onze onderneming en passen daar de IT op aan. We hebben nu alles onder één dak, speciaal ontwikkeld voor ons.”

STE

‘Be cool and be safe’ is het eerste wat we van STE leren. Zij zijn hét expertisecentrum voor veilig werken op hoogte. Als gespecialiseerd opleidingsinstituut verzorgen ze opleidingen, cursussen en trainingen. Daarnaast verzorgen ze niveaumetingen, advies, inspecties en consultancy. Dit doen ze voornamelijk op het gebied van steigerbouw. Evelien Ferket: “Voorheen werkten wij met een andere IT-dienstverlener, waarbij de communicatie moeizaam verliep. Voor ons niet handig, want we willen graag snel schakelen. Daarom gingen wij op zoek naar een passende IT-partner en kwamen al snel bij Daemen-ICT uit.”


Transparante IT-partner

Daemen-ICT ontwikkelt ICT op maat voor STE. Evelien Ferket: “Duidelijkheid is belangrijk in ons vak, anders kunnen we niet ‘veilig werken op hoogte’ garanderen. Deze duidelijkheid zoeken wij ook in de partners waarmee wij samenwerken, een vorm van transparantie. We schakelen niet voor niets een IT’er in, een expertise die wij niet zelf in huis hebben. Van de IT verwachten wij dat het gewoon werkt, dat onze partner helder is in de communicatie én facturatie. Maar ook dat ze met onze onderneming meedenken, in plaats van alleen maar diensten afleveren. Daemen-ICT doet dat voor ons. Zij hebben een IT pakket voor ons ontwikkeld, welke het beste bij onze organisatorische doelstellingen past.”

Vertrouwen op nummer 1

Vanaf de eerste kennismaking is er wederzijds vertrouwen. Evelien Ferket: “Het voelde gewoon goed. Andere partijen roepen heel veel, maar of ze het waarmaken is de vraag. Bij Daemen-ICT is dat niet zo. Vanaf de eerste offerte wisten wij al precies waar wij aan toe zijn met onze IT. Zij leveren een product en dat moet gewoon werken. Daar staan ze dan ook voor. En als wij bellen, snappen ze direct wat wij willen. Ze kennen onze organisatie en denken graag mee. Zo vullen ze STE aan met hun diensten.”

Online werkplekken

Welke diensten zijn dat dan? Evelien Ferket: “Online werkplekken, telefonie, internet, eigenlijk alle IT die wij nodig hebben voor onze organisatie. Het fijne is ook dat Daemen-ICT alles – transparant – op één factuur plaatst. Ook als zij partners inschakelen. Voor ons geeft het duidelijkheid en grip, we hoeven maar met één partij te schakelen, waarvan wij zeker weten dat ze alles voor ons regelen.”

Heeft u ook behoefte aan een ICT-oplossing speciaal ontwikkeld voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Daemen-ICT voor u kan betekenen!

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>