Daemen-ICT – ontwikkeld voor Ramefa en SMG

Ramefa is gespecialiseerd in de toelevering van stansproducten. Met het uitgebreide machinepark produceren zij stansproducten in kleine en grote series voor de maakindustrie. Vaak voor de bouw, maar bijvoorbeeld ook onderdelen voor keukentrapjes. Het gereedschap dat voor deze pers nodig is, maken ze bij SMG (enkele jaren geleden overgenomen door Ramefa; ten tijde van de overname heette deze onderneming nog Sprang en Moonen). Om alle processen soepel te laten verlopen, hebben ze een goede ICT-partner nodig. Een partij die het bedrijf kent én begrijpt. Die partij vonden ze in Daemen-ICT.

Al jaren betrouwbare ICT-Partner

Wat gelijk opvalt als we met Cora Schouw van Ramefa spreken, is haar enthousiasme. Sinds 2007 werkt ze samen met Daemen-ICT. “Toen wij SMG overnamen, werkten zij nog met een andere ICT-leverancier. We besloten dit zo een tijdje te laten. Voor ons een mooie mogelijkheid om twee partijen te vergelijken. Maar al snel werd ons duidelijk dat we graag alles onder één dak wilden onderbrengen en onze keuze viel unaniem op Daemen-ICT. Zij begrijpen ons en nog belangrijker: ze luisteren naar ons.”

Geen duur vakjargon

Daemen-ICT spreekt in begrijpelijke taal voor Ramefa en SMG, want ze vinden het belangrijk dat ze op hetzelfde niveau met elkaar kunnen praten. Ieder ICT bedrijf heeft verstand van zijn diensten, maar het begrijpelijk uitleggen is ook een vak! “Als ik bij Daemen-ICT iemand aan de telefoon krijg, geven ze mij altijd duidelijke antwoorden. Niet onnodig met lastige vaktermen smijten, zodat wij geen idee hebben wat er aan de hand is. En dat is voor ons een grote meerwaarde.”

Van serverbeheer tot online telefonie

Ramefa en SMG nemen vele diensten af bij Daemen-ICT. Volledig serverbeheer, waar vervolgens weer alle computers onder hangen, maar bijvoorbeeld ook online telefonie. “Voorheen hadden we twee servers staan. Onze bedrijven zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en de toenmalige servers konden deze groei niet aan. Zodoende heeft Daemen-ICT ons stap voor stap naar één nieuwe server gemigreerd. Een belangrijk punt, want voor enkele klanten van ons is een eigen server zelfs een vereiste.”

Geen nummertje

Cora omschrijft Daemen-ICT als altijd vriendelijk, persoonlijk en goed in hun vak. Precies wat zij zoeken in een ICT-Partner. “Als wij ons kantoor binnenkomen, moet alles gewoon werken. Is dat niet het geval, dan kunnen we altijd bellen of mailen en worden we direct geholpen. Een service waar wij altijd van op aan kunnen. Bij SMG is goedwerkende hardware helemaal van belang, want alle machines draaien op computers.”

Bent u benieuwd welke ICT-oplossingen wij voor uw onderneming ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer!

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>