Pops Advies Oosterhout

Sinds enige tijd werk ik samen met Daemen ICT, vanaf 2015 maak ik gebruik van de cloud. Aanleiding om over te stappen was de Thema Tafel, waar door Daemen ICT goed uitleg werd gegeven over de mogelijkheden. Ik werkte vaak op verschillende plekken en moest steeds mijn laptop overal mee naar toe nemen. En als ik dan een keer op mijn tablet bijvoorbeeld een bericht wilde versturen, had ik vanuit mijn tablet weer geen toegang tot mijn bestanden en documenten.

De installatie is goed verlopen. Duidelijk werd van te voren aangegeven wat het tijdsbestek zou zijn en wat er ging gebeuren. Er was veel telefonisch contact om het proces goed te laten verlopen. Na installatie heb ik ook samen met een medewerker van Daemen ICT alles doorlopen.

Wat het nu oplevert? Overal (via internet) toegang tot email en bestanden, alles bij de hand. De laptop blijft nu thuis en extern log ik simpel weg in. En dat voor een vast bedrag per maand! TOP!

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>