Daemen-ICT neemt ons mee in ontwikkelingen op ICT gebied.

Vanuit Etten-Leur adviseert, ontzorgt en informeert Peeters ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op financieel en juridisch gebied.

Via ons netwerk in contact met Daemen-ICT

Belastingadviseur en mede-eigenaar Wouter Peeters kwam via zijn netwerk in contact met Daemen-ICT. “ Via een relatie van ons, ook een administratie/belasting­advieskantoor, zijn wij in contact gekomen met Daemen-ICT. Wij werken veel samen en zij zaten in een offerte traject met Daemen-ICT en hadden goede ervaringen met hen. Omdat wij onszelf op dat moment ook aan het oriënteren waren op ICT-gebied, zijn we er toen als het ware ‘mee ingerold’”

Vaste prijsafspraken en regelmatig een service bezoek

Het eerst contact met Daemen-ICT was prettig volgens Wouter Peeters, de combinatie van Tommy en Richard, die elkaar bijzonder goed aanvullen sprak hem erg aan.
“De doorslag om over te stappen naar Daemen-ICT was hun aanpak. Vaste prijsafspraken en regelmatig een service bezoek brengen. Daarnaast zijn ze vooruitstrevend ze willen je meenemen in ontwikkelingen van deze tijd. Dat was precies waar wij naar op zoek waren”.

Problemen worden opgelost

“De samenwerking loopt naar wens. Vooral in het begin met de overstap moest er het een en ander veranderd worden en overgezet naar een nieuwe server alsmede de verhuizing naar onze nieuwe locatie. Als er dingen niet meteen goed liepen werd het meteen opgepakt. Dat was erg prettig”.


Bent u ook op zoek naar een ICT partner die met u meedenkt? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>