Office 365 Werkplek Zakelijk Gebruiken?

Werkt u graag zakelijk met applicaties van Microsoft? Kies dan Daemen ICT Werkplek 365: wij helpen u bij de inrichting van uw zakelijke online werkplek.

Office 365 Werkplek Zakelijk Gebruiken?

Werkt u graag zakelijk met applicaties van Microsoft? Kies dan Daemen ICT Werkplek 365: wij helpen u bij de inrichting van uw zakelijke online werkplek.

Office 365 voor bedrijven

Graag uw interne processen van uw onderneming zo goed mogelijk inrichten? Met het Office 365 pakket van Daemen ICT wordt de efficiëntie en effectiviteit verhoogt binnen uw onderneming. Wat houdt een Office 365 pakket nou precies in? Lees hier meer over Office 365.

Daemen ICT helpt u met Office 365

Office 365 voor bedrijven biedt u alle programma’s die zakelijke gebruikers nodig hebben. Hierbij kunt u denk aan Powerpoint, Outlook en Excel. Het grootste voordeel van een Office 365 pakket is dat het niet meer nodig is de applicaties op uw eigen server te downloaden. In plaats daarvan werkt u met Office 365 vanuit een cloud. Dit wil zeggen dat alle bijbehorende applicaties en programma’s online beschikbaar zijn. Uw Office applicaties zijn toegankelijk vanaf ieder apparaat met een werkende internetverbinding. Daemen ICT helpt u graag bij het gereed maken van uw eigen Office 365 pakket voor bedrijven.

Welke applicaties kunt u gebruiken met Office 365 voor bedrijven?

Naast de standaard programma’s zoals Outlook, Word en Excel zijn er nog meer applicaties die goed van pas komen binnen uw onderneming. Maak gebruik van Microsoft Teams, een communicatieprogramma waarbij u kunt videobellen en tevens bestanden en afspraken met elkaar delen. Dit wordt samen toegepast met Office OneDrive waardoor het delen van bestanden eenvoudig wordt gemaakt. Hierdoor zijn bestanden altijd en overal bereikbaar voor alle medewerkers.

Met Office SharePoint zorgt u voor een boost aan productiviteit. Het is een ideale manier voor het delen van content, kennis en andere toepassingen binnen een team.

Het is een stimulans voor het team omdat alle aspecten omtrent informatie eenvoudig zijn te vinden. Hierdoor ontstaat er een boost van productiviteit. Dit zorgt voor een hoger betrokkenheid en wordt het mogelijk gemaakt om complexe operationele werkstromen te integreren door combinaties te maken met Microsoft Flow en Powerapplicaties.

Voordelen van Office 365 online

Werken met Office 365 brengt zakelijk een heleboel voordelen met zich mee:

  • Het vergaderen kan efficiënter verricht worden, waardoor de effectiviteit omhoog gaat;
  • Tegelijkertijd werken aan hetzelfde bestand;
  • Het verbeteren van het teamwerk door middel van handige communicatiefuncties;
  • Het werk wordt verricht vanuit één centraal punt;
  • Veilig toegang tot de applicaties en data heeft u overal en op elk moment van de dag;
  • Veilig opslaan van de data;
  • Groot schaalbaarheid aan applicaties;
  • Een kostenbesparende oplossing voor de toekomst;
  • Door een keer aan te melden beschikt u over eenvoudige toegang tot webbased- en SaaS applicaties;
  • Zakelijke kant van Office 365 is zeer geschikt voor bedrijven. 

Bent u geïnteresseerd in de Daemen ICT Werkplek 365? Neem contact op met een van onze werknemers en samen zullen wij de mogelijkheden bespreken. Maak een afspraak en geniet van de features van Office 365 voor bedrijven!

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>