Modoc Werkt vindt in Daemen-ICT deskundige en persoonlijke ICT-partner

Modoc Werkt is een familiebedrijf, de bedrijfsnaam staat dan ook voor: Moeder & Dochter. Marja de Heer en Linda van Wensen zijn het bedrijf in 2010 gestart en helpen sindsdien mensen bij het vinden van een juiste baan voor de lange termijn. Ze doen veel op het gebied van detacheren, werving & selectie en opleidingen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot twee vestigingen, in Goes en Tholen, met 13 collega’s. We spreken met Linda (de dochter): “Wij zijn een arbeidsbemiddelaar en tonen oprechte interesse in onze klanten, precies wat wij ook terugzien in onze samenwerking met Daemen-ICT. Toen wij met ons bedrijf begonnen, wilden wij alles in één keer goed geregeld hebben en dat heeft Daemen-ICT voor ons verzorgd.”

Persoonlijke aanbeveling

“Via ons netwerk kwamen we destijds bij Daemen-ICT terecht. Na het eerste gesprek met Richard zijn wij eigenlijk direct met Daemen-ICT in zee gegaan, het voelde goed en er was meteen sprake van wederzijds vertrouwen. Wij zochten iemand die ons compleet kon ontzorgen. Ons werk is namelijk niet technisch en daar kan Daemen-ICT ons juist zo goed bij helpen!”

Vaste telefonie en alles in de Cloud

“Wij nemen van het begin af aan dezelfde diensten af: vaste telefonie en werken in de Cloud. Voor ons is het belangrijk dat wij altijd en overal online kunnen werken en – net zo belangrijk – dat wij ook altijd veilig werken. Daemen-ICT heeft alles zodanig ingeregeld dat wij hier al jaren geen omkijken meer naar hebben. Modoc Werkt heeft een abonnement per werkplek en daar zit alles in. Wij kunnen dus altijd aan de bel trekken als wij een vraag hebben en het fijne is dat de lijntjes binnen Daemen-ICT heel kort zijn. Je hebt op deze manier persoonlijk contact. Als wij bellen, weten ze meteen wie wij zijn en worden wij altijd goed geholpen.”

Persoonlijke relaties

De samenwerking is een goede match. “Ook wij hebben Daemen-ICT al binnen ons netwerk aanbevolen. Wij zijn zeer tevreden. Voor ons is Daemen-ICT een deskundige partij die waarde hecht aan de persoonlijke relatie met haar klanten. Een ICT-partner waarop je terug kunt vallen. Wij hebben een prettige samenwerking en als er iets is, handelen ze altijd heel snel. Ik weet gewoon dat alles goed geregeld is en dat het goed gaat. Hierin zijn wij totaal ontzorgd.”

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>