Microsoft 365 Online: Uw Alles-In-eén Online Werkplek

Met de Daemen ICT werkplek 365 wordt uw online werkplek in één keer goed geregeld.

Microsoft 365 Online: Uw Alles-In-Één Online Werkplek

Met de Daemen ICT werkplek 365 wordt uw online werkplek in één keer goed geregeld.

Microsoft 365 online

Bij Daemen ICT wordt er gebruik gemaakt van een online werkplek, genaamd de Daemen ICT Werkplek 365. Met deze werkplekken wil Daemen ICT de effectiviteit en efficiëntie verhogen. De 365 kan op twee manieren geïnterpreteerd worden. Ten eerste op 365 dagen te gebruiken per jaar (zonder schrikkeljaar meegeteld). Als tweede kan er ook gedacht worden aan Microsoft 365. Het is een office pakket, maar wat houdt dat eigenlijk in? Wij gaan dit voor u in kaart brengen!

Daemen ICT Microsoft 365

Door het gebruik te maken van Microsoft 365 heeft u beschikking tot verschillende tools die mogelijkheden bieden bij het halen van gestelde commerciële doelstellingen. Door gebruik te maken van de online werkplekken is het voor uw werknemers makkelijker om flexibeler te werken.
Daemen ICT Werkplek 365 biedt uw medewerkers een online platform waarbij verschillende zaken en bestanden gedeeld en gecommuniceerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat vergaderingen plaats kunnen vinden op vele tijdstippen, op meerdere locaties tegelijkertijd. Het enige wat noodzakelijk is, is een device met internetverbinding!

Microsoft 365 online features

Het Microsoft 365 pakket heeft een groot aantal voordelen als zakelijke gebruiker: 

  • Efficiënter en effectiever vergaderen;
  • Verbetering in communicatie en teamwerk door handige platforms;
  • Werken vanuit een centraal punt ;
  • Overal en op ieder moment veilig toegang tot applicaties;
  • Veilig opslaan van data;
  • Groot schaalbaarheid van de tools;
  • Kostenbesparend toekomstbeeld;
  • Zakelijke Microsoft 365 online werkplekken;
  • Eenvoudige toegang tot webbased- en SaaS (software as a server) applicaties.


Applicaties van Microsoft 365

Maak van de standaard applicaties gebruik, die bij menig persoon bekend zijn en onmisbaar binnen Microsoft 365. Dit zijn tools als: Office Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Het zijn klassieke tools die helpen bij onder andere tekst bewerken, presenteren en mail openen!

Gebruik Office SharePoint voor een extra boost aan productiviteit. Het is de ideale manier om content, kennis en andere zakelijke aspecten te delen met verschillende werknemers en afdelingen.

Zie het als een stimulans om eenvoudig informatie te delen. De betrokkenheid en samenwerking wordt verhoogd en complexe operationele werkstromen kunnen hierdoor integreert worden in het bedrijf door combinaties te maken met Microsoft Flow en Powerapplicaties!

Maak gebruik van Office OneNote om al uw notities op te slaan en geen taken te vergeten. Deel de notities met werknemers om extra informatie te delen om de doelstellingen te halen. De doelstellingen behalen kan ook door extra creativiteit te creëren, door middel van Office Publisher kunt u verschillende lay-outs vorm geven in de kleinste details. 

Bent u een bedrijf dat veel communiceert tussen afdelingen en personen, dan kunt u gebruik maken van Microsoft Teams. Het is een overzichtelijk communicatieprogramma en via het platform kan iedereen afspraken en bestanden delen. Tevens handig als iemand een dag thuis werkt.

Bestanden kunnen online opgeslagen worden, door middel van Office OneDrive. De bestanden zijn 24/7 bereikbaar voor de geselecteerde werknemers en hierdoor wordt het online delen van bestanden online eenvoudiger gemaakt. Mocht u offline gaan tijdens het werken aan een bestand? De bestanden zullen automatisch opgeslagen worden, wanneer er weer een connectie plaatsvindt met het internet.

Dit is de voornaamste reden waarom Microsoft 365 online onmisbaar is voor online werkplekken

Contact opnemen voor Microsoft 365

Heeft u interesse in de Daemen ICT Werkplek 365? Maak dan via het formulier hieronder een afspraak en profiteer van de voordelen van Microsoft 365 online.

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies op maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>