Goede mond-tot-mondreclame was de doorslaggevende factor

Like2Cook is een bedrijf gespecialiseerd in luxury cooking en verkoopt voornamelijk luxe kookapparatuur. Ze zijn onderdeel van de Mandemakers Groep en verkopen B2B en via de webshop B2C.

Contact met Daemen ICT

"Ons bedrijf is verhuisd van Etten-Leur naar Rijsbergen en we moesten overstappen op een ander computersysteem. Na de verhuizing werden we buren van Daemen ICT en zo geschiedde.”

Deskundige partner die goed advies geeft

"Na het eerste contact heeft Daemen ICT ons goed advies gegeven en er wordt ook altijd goed geluisterd naar onze vraagstukken. Kortom we zijn zéér tevreden. We hadden toen nog contact met onze oude ICT partij maar na contact met Daemen ICT was meteen duidelijk dat we hiermee verder gingen. Uiteraard was het voor ons een stukje gemak omdat ze bij ons in de buurt zitten, maar zeker ook hun deskundigheid binnen de ICT branche. Ook was de mond-tot-mondreclame goed waardoor we hebben gekozen voor een samenwerking met Daemen ICT."

Problemen worden direct opgelost

"De samenwerking bevalt tot nu toe uitstekend, keurig. Alles werkt volgens de afspraak en als er een probleem is lossen ze het gelijk op. Er zijn verder geen opmerkingen, tot nu toe bevalt het uitstekend!".

Bent u ook op zoek naar een deskundige ICT partner die met u meedenkt? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met uw vraagstuk mee.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>