Lambregts Transport: al meer dan 10 jaar een tevreden klant

Lambregts Transport is een modern internationaal transportbedrijf dat opereert in een aantal takken binnen het transport, zoals het vervoeren van beton-, bouw- en bestratingsmaterialen, zeecontainers en tautliner-transport. Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergschen Hoek.

Van één naar twee personal computers

David Lambregts, directeur van Lambregts Transport kwam 11 jaar geleden via via in contact met Richard Daemen. “Het bedrijf was toen veel kleiner, we hadden slechts één PC maar moesten uitbreiden naar een tweede. Dat betekende dat er een server tussen moest. Richard kwam en 15 minuten later werkte alles”.

Vast contactpersoon

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar zeven werkplekken en is David Lambregts nog steeds een tevreden klant; “Er is in die 11 jaar tijd nooit aanleiding geweest om naar een andere partij over te stappen. De service is goed en altijd goed geweest. Ook een vaste contactpersoon hebben die alle ins and outs weet is erg prettig.

Ook buiten kantoortijden

Laatst moest de server vervangen worden, maar wij zijn geen 9 tot 17 bedrijf dus overdag kan er bij ons niks gedaan worden. Dat is voor Daemen-ICT geen probleem. Overdag doen ze de voorbereidende werkzaamheden en ’s avonds als wij klaar zijn loggen ze in om dingen over te zetten. Zo kunnen onze werkzaamheden gewoon doorgaan”.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>