Roboflex Verbindingstechniek: samen met Daemen-ICT in ontwikkeling

Roboflex Verbindingstechniek uit Oosterhout, opgericht in 1999 door Anton Flipsen, heeft voor haar klanten een duidelijke meerwaarde als het gaat om het gerobotiseerd uitvoeren van hoogwaardig serielaswerk of het leveren en installeren van een robotinstallatie. Met ruim twintig man in dienst hebben zij een veelzijdigheid aan medewerkers, van de operator tot aan de universitair geschoolde technici. Roboflex Verbindingstechniek staat voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, maar zeker ook voor flexibiliteit. Dezelfde meerwaarde zoeken zij in hun ICT-partner.

Betrouwbare ICT-partner

“Onze accountant WEA Accountants en Adviseurs gaf samen met Daemen-ICT een seminar en zodoende kwamen wij met hen in contact. Vorig jaar juli zijn zij onze ICT-partner geworden. Sinds december zijn wij met al onze ICT volledig overgegaan en heeft Daemen-ICT ook de serverruimte opnieuw ingedeeld. Naast de server, verzorgt Daemen-ICT onze e-mail, letten ze erop dat wij de juiste updates uitvoeren, werken wij nu in de cloud en maken ze back-ups. En dit alles altijd met de beste security als uitgangspunt.”
Richard Daemen: “Naast dat de processen van Roboflex Verbindingstechniek nu efficiënter en vooral ook veilig verlopen, zorgen wij er ook voor dat wanneer zich een calamiteit voordoet, ze altijd operationeel blijven.”

Service hoog in het vaandel

“Zijn er storingen, dan kunnen wij altijd bellen. De service stopt niet om 17:00 of ‘morgen ben je de eerste’ en in onze branche is dat van groot belang. Met Daemen-ICT weten wij gewoon dat het goed geregeld is. Storingen komen vrijwel niet meer voor, wat betekent dat ze er aan de achterkant alles aan doen om ons efficiënt en veilig te laten werken. Want daar merken wij dagelijks – behalve dat alles werkt – niets van. Wij hebben korte lijnen en als wij bellen heb je meteen met de juiste medewerkers te maken. Heel fijn en het werkt ook heel direct, daar houden wij van. Roboflex Verbindingstechniek is samen met Daemen-ICT nu een goed jaar in ontwikkeling en over deze samenwerking zijn wij heel tevreden!”
Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf met onze ICT-oplossingen altijd in beweging houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

10 / 10
Coen Luijten Goed IT bedrijf.
10 / 10
Tommy Hofkens
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?