Quattro Expertise B.V.

Al sinds 2007 zijn wij klant bij Daemen ICT. De reden dat wij destijds gekozen voor hun dienstverlening was dat wij op zoek waren naar een bedrijf dat net zo vooruitkeek als wij.

Wij zochten data- en netwerk capaciteit zonder dat wij grote startinvesteringen zouden moeten doen. We hebben toen onze eigen Citrix servers gehost in het datacenter van Daemen ICT waardoor we gelijk konden profiteren van Het Nieuwe Werken. Zij hebben dit toen snel en netjes geregeld en ons systeem ingericht op de manier dat het voor ons het meest rendabel is. In 2009 heeft Daemen ICT onze KPN telefonie omgezet naar hun HIP telefonie dienst waardoor we flexibeler kunnen communiceren en besparen op de vaste telecomkosten. Vorig jaar zijn wij overgestapt op de YoVoo Online werkplek dienst waardoor we helemaal niet meer investeren in eigen hard- en software en ook dit werkt naar volle tevredenheid.

De helpdesk medewerkers helpen ons altijd snel en correct. Ik kan Daemen ICT zeker aanbevelen als betrouwbare ICT partner.

Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

9 / 10
Raoul Rossou Leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers die echt meedenken.
10 / 10
Tommy Hofkens
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?