Praxas heeft in Daemen-ICT de juiste partner gevonden

Praxas uit Breda is leverancier van beschermings- en controlemiddelen en streeft naar een zo veilig mogelijke distributieketen om verspilling van goederen te voorkomen. Ze brengen met hun producten de luchtvochtigheid tijdens transporten naar beneden en kunnen een pallet of envelop eenvoudig online traceren en zien wat er mee is gebeurd. Bob van Velden, directeur Praxas, vertelt: “Ik was op zoek naar een nieuwe leverancier voor onze IP telefonie en een bedrijf dat ons kon ondersteunen op het gebied van ICT. Een bedrijf dat proactief zou meedenken en praktische oplossingen zou aandragen. In Daemen-ICT hebben wij de juiste partner gevonden.”

ICT op maat

“Richard Daemen denkt vooral in praktische oplossingen voor de klant en dat is wat ons zo aanspreekt in Daemen-ICT. Dit geeft meer vertrouwen en zo is het voor de eindgebruiker ook begrijpelijker.” Bob geeft aan ook op een andere manier met ICT bezig te zijn: “In plaats van problemen oplossen of de boel draaiende te houden, kan ik mijzelf weer bezig houden met mijn eigen werk. Het geeft mij ook meer rust dat ik kan vertrouwen dat alles up-to-date en beveiligd is. Iets wat steeds belangrijker wordt.”

Online telefonie

“Het online telefoniesysteem dat zij gebruiken, is begrijpelijk en gebruiksvriendelijk. Wij kunnen, als wij dat willen, meer zaken zelf instellen. Het is niet altijd nodig om de leverancier te bellen voor een kleine aanpassing.”

Remote beheer

“Zo hebben wij ook remote beheer voor alle werkplekken. Dat scheelt veel tijd. Is er een probleem, dan kunnen onze medewerkers gewoon contact opnemen met Daemen-ICT. Tegelijkertijd hoef ik me ook geen zorgen meer te maken of alles up-to-date is. Dit wordt allemaal op afstand gemonitord en onderhouden.”

Eigen aanspreekpunt

“Wij werken nu voor het grootste gedeelte in de Cloud. Toch heeft iedereen nog wel wat kleine bestanden op de computers staan en hier wordt automatisch een back-up van gemaakt. Ook Office 365 draait vandaag de dag via Daemen-ICT. Alles bij één ICT-partner, zij kunnen ons ook beter adviseren over wat wel en wat niet nodig is. Bijvoorbeeld dat wij een te hoge licentie hebben gehad en dit terug kunnen brengen, dat scheelt ons weer in de kosten. En juist dat ze zo met ons meedenken, maakt onze samenwerking zo goed.”

Begrijpelijk & betaalbaar

“Een prettig aspect aan de samenwerking met Daemen-ICT is dat zij zonder problemen de oplossingen aanpassen zodat het nog beter werkt.” Bob vertelt enthousiast verder over de samenwerking: “Ik hoor wel eens bij andere bedrijven hoe de ICT en beveiliging geregeld is. Vaak complex en onbegrijpelijk voor de eindgebruiker. Ik vind dat je juist zelf ook moet begrijpen hoe het geregeld is. Niet de technische details, maar de hele opzet. Daemen-ICT maakt het voor ons begrijpelijk en komt met goede, betaalbare oplossingen. Ik vertel dit ook graag tegen mijn collega’s, omdat ik hen ook zo’n goede ICT-partner gun.”
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem van vrijblijvend contact met ons op.

 

Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

9 / 10
Freek Gielen
9 / 10
Jan Los
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?