Hotel de Keyser

Hotel Golden Tulip Keyser in Breda is door Daemen ICT voorzien van een kwalitatief hoogwaardig Wi-Fi-netwerk ter vervanging van hun bestaande netwerk uit 2008. Hierbij is er gekozen voor de Smart Wi-Fi-producten van Ruckus Wireless om alle gasten van het hotel te kunnen voorzien van een goed werkende Wi-Fi-verbinding.
Het bestaande netwerk van Hotel Golden Tulip Keyser was niet in staat om de enorme toename van het gebruik van smartphones of tablets te verwerken. Doordat er in deze tijd veel gebruik gemaakt wordt van mobiele apparaten biedt het netwerk niet voldoende capaciteit om iedereen te kunnen bedienen. Tijdens drukke periodes in het hotel was er onvoldoende ruimte om gasten voldoende bandbreedte te bieden. Daarom schakelde Hotel Golden Tulip Keyser de hulp in van Daemen ICT om een smart Wi-Fi netwerk van Ruckus Wireless te instaleren.

Het aanbieden van Wi-Fi in een hotel is vandaag de dag belangrijk voor gasten. In de keuze voor een hotel is de aanwezigheid van gratis Wi-Fi vaak doorslaggevend. Hotel Golden Tulip Keyser vindt het belangrijk om op de vraag van de gasten in te spelen en wil naast goede service ook een goede Wi-Fi-verbinding bieden. Naast de hotelgasten zijn er ook veel zakelijke gasten aanwezig in Hotel Golden Tulip Keyser. Al deze zakelijke gasten maken gebruik van het Wi-Fi-netwerk om hiermee tijdens vergaderingen en evenementen te kunnen werken.

Lees het artikel op: http://www.computable.nl/artikel/praktijk/ictbranche/5420697/2379258/golden-tulip-keyser-breda-biedt-smart-wifi.html#ixzz3jpNLBsoe

 

Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

Laatste nieuws en trends over beveiliging en ICT

Onze tevreden klanten over ons

10 / 10
Coen Luijten Goed IT bedrijf.
9 / 10
Jan Los
Lees alle recensies
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?