Persoonlijke aanpak en inhoudelijke kennis doorslaggevend in keuze Daemen-ICT

Hunter Management Partners (HMP) is een advies- en realisatiebureau dat gespecialiseerd is in vraagstukken op het gebied van Verandermanagement, Organisatie heroriëntatie, HR, Arbeidsrecht en Mediation. Het kantoor – dat reeds 10 jaar bestaat – wordt gerund vanuit een onlangs nieuw betrokken kantoor in Nieuwegein door Wim Jager en Simone Schasfoort-Smeijer en hun medewerkers.

Persoonlijke aanpak en inhoudelijke kennis

“De eerste afspraak was met Richard zelf. Het klikte meteen tussen Wim en Richard; twee ondernemers die met elkaar aan tafel zaten die inhoudelijk aan het sparren waren over wat nodig was voor HMP en elkaar vonden in de persoonlijke aanpak. Dat sterkte in de keuze omdat dit is wat bij ons past en hoe wij willen werken. De combinatie persoonlijke aanpak en inhoudelijke kennis was voor ons doorslaggevend. Er waren verder geen partijen waar we contact mee hebben gezocht, het voelde goed en we hebben meteen voor Daemen-ICT gekozen. De afstand was voor ons geen belemmering”.

Een contactpersoon die weet wat er speelt in je organisatie

“Ook nu is er nog regelmatig contact met Richard. Hij is het hoofdaanspreekpunt voor de strategische ICT. Wat zijn onze behoeftes en wat kan Daemen-ICT daar in bieden. Inmiddels is er voor de operationele zaken contact met Stijn. Dat verloopt heel goed. Eerst belde we de helpdesk, maar het is fijn om één contactpersoon te hebben die weet wat er speelt in je organisatie. Die samenwerking is prettig”.

Balans tussen wat kan en wat moet

“Na een gesprek met Richard is er altijd wel iets nieuws wat kan of zou kunnen. Maar dat brengt uiteraard wel kosten met zich mee. Er wordt altijd meegedacht aan kosten besparing, Soms is het moeilijk om daar een balans in te vinden. Je wilt toch mee groeien en niks missen, maar het kost altijd weer geld. Het is ICT, je weet daar natuurlijk niet veel vanaf en je kan het nergens toetsen. Dan ben je afhankelijk van hun informatie om de keuze te maken iets wel of niet te doen”.


Bent u ook op zoek naar een ICT partner die met u meedenkt? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>