Daemen ICT Online Security:
Complete Beveiliging Voor Je Totale ICT Infrastructuur

Security is altijd aan de orde van de dag. En U wilt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens goed beschermd zijn, dat u de cybercrimineel buiten de deur houdt en dat datalekken voorkomen worden. Hier hebben we verschillende ICT-oplossingen voor ontwikkeld en onze ICT-oplossingen zijn voor iedereen toegankelijk. We ontwikkelen al meer dan 25 jaar ICT-oplossingen, speciaal voor u en uw medewerkers. Want in uw bedrijf heeft u te maken met verschillende typen medewerkers die ieder hun eigen rol én behoeftes hebben.

We helpen u graag voorkomen dat u ongemerkt te kampen heeft met een potentieel beveiligingsprobleem. Security staat bij Daemen-ICT voorop en als er zich problemen voordoen, verhelpen we die snel en adequaat. We werken samen met onze partner, een IT gespecialiseerd advocatenkantoor uit Breda, om onze klanten ook juridisch te ondersteunen bij een juist AVG beleid en een Security Privacy Officer.

De Voordelen Van Onze Online Security Tools:

Data Beveiliging Uw data is 100% veilig, doordat er iedere dag automatisch online een backup wordt gemaakt. U raakt dus nooit meer belangrijke data kwijt.
24/7, 365 dagen per jaar Uw belangrijke gegevens en online veiligheid wordt op ieder moment in de gaten gehouden, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dus veilig zonder zorgen.
Vanaf iedere locatie U en uw medewerkers werken vanaf ieder gewenste locatie met documenten en applicaties. Alles is centraal opgeslagen én beveiligd in Office 365.

Hoe we ervoor zorgen dat uw online veiligheid continue gewaarborgd is:

Online veiligheid is niet een eenmalig iets wat je instelt en vervolgens niet meer naar hoeft om te kijken. Dit vereist continue aandacht, waarbij methodes ook telkens veranderen. Het is dus belangrijk om hier scherp op te zijn en uw beveiliging hierop af te stemmen.

Onze voornaamste zorg is dat u hier geen omkijken naar heeft. En erop kunt vertrouwen dat uw netwerk, website en belangrijke bedrijfsgegevens veilig zijn en blijven. Met meer dan 27 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Hieronder enkele manieren waarop we dit voor u kunnen doen:

Security scan

Cyber Security Scan

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 75% van alle MKB-bedrijven onvoldoende beveiligd is tegen online criminaliteit en veiligheid. Vaak zonder dat ze dit zelf weten. Om inzicht te krijgen in de huidige status van uw beveiliging, hebben we de Cyber Security Scan in het leven geroepen. Die we aan een beperkt aantal bedrijven gratis aanbieden. Dit is een eenvoudige en snelle scan van uw website of netwerk. Klik hier en doe de scan. Uit de scan rolt een rapportcijfer en deze geeft u direct inzicht in de status van uw beveiligingsniveau.

Gratis Cyber Security Scan aanvragen

Mobile security

Mobile Security Pakket

Daemen-ICT heeft speciale beveiligingssoftware voor u ontwikkeld. Hiermee versleutelen we al het verkeer en werkt u op ieder apparaat altijd veilig! Met het Mobile Security Pakket bent u in één keer beschermd tegen alle veiligheidsrisico’s die het mobiel werken met zich meebrengen. Met één druk op de kop werkt u altijd overal veilig. Het mobile security pakket is uit te breiden naar een totaal security pakket waarbij uw volledige beveiliging in de cloud staat. Zo bent u te allen tijde veilig en beschermd én alle data is encrypted

Thread scan

SecurityHive

Met de software SecurityHive's Vulnerability Management kunt u zwakke plekken in het netwerk ontdekken en monitoren. Wij geven u graag advies hoe u deze zwakke plekken kunt verhelpen en hierbij uw IT-omgeving kunt beveiligen. Met Vulnerability Management van SecurityHive weet u tevens ook direct of de zwakke plekken binnen uw IT zijn verholpen middels een audit trail. Voorkom kwetsbaarheden en wapen uzelf optimaal tegen cyberinbraak. 

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Waar ben je naar op zoek?