Al je belangrijke gegevens en online bedrijfsprocessen optimaal online beveiligd

Security is altijd aan de orde van de dag. En U wilt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens goed beschermd zijn, dat u de cybercrimineel buiten de deur houdt en dat datalekken voorkomen worden. Hier hebben we verschillende ICT-oplossingen voor ontwikkeld en onze ICT-oplossingen zijn voor iedereen toegankelijk. We ontwikkelen al meer dan 25 jaar ICT-oplossingen, zoals online beveiliging diensten, speciaal voor u en uw medewerkers. Want in uw bedrijf heeft u te maken met verschillende typen medewerkers die ieder hun eigen rol én behoeftes hebben.

We helpen u graag voorkomen dat u ongemerkt te kampen heeft met een potentieel beveiligingsprobleem. Security staat bij Daemen-ICT voorop en als er zich problemen voordoen, verhelpen we die snel en adequaat. We werken samen met onze partner, een IT gespecialiseerd advocatenkantoor uit Breda, om onze klanten ook juridisch te ondersteunen bij een juist AVG beleid en een Security Privacy Officer.

De Voordelen Van Onze Online Security Tools:

Data Beveiliging Uw data is 100% veilig, doordat er iedere dag automatisch online een backup wordt gemaakt. U raakt dus nooit meer belangrijke data kwijt.
24/7, 365 dagen per jaar Uw belangrijke gegevens en online veiligheid wordt op ieder moment in de gaten gehouden, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dus veilig zonder zorgen.
Vanaf iedere locatie U en uw medewerkers werken vanaf ieder gewenste locatie met documenten en applicaties. Alles is centraal opgeslagen én beveiligd in Office 365.

Hoe we ervoor zorgen dat uw online veiligheid continue gewaarborgd is:

Online veiligheid en online beveiliging is niet een eenmalig iets wat je instelt en vervolgens niet meer naar hoeft om te kijken. Dit vereist continue aandacht, waarbij methodes ook telkens veranderen. Het is dus belangrijk om hier scherp op te zijn en uw beveiliging hierop af te stemmen.

Onze voornaamste zorg is dat u hier geen omkijken naar heeft. En erop kunt vertrouwen dat uw netwerk, website en belangrijke bedrijfsgegevens veilig zijn en blijven. Met meer dan 27 jaar ervaring kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Hieronder enkele manieren waarop we dit voor u kunnen doen:

Mobile security

Security diensten online

Er is niet één online beveiliging die in alle situaties een vollledige oplossing biedt. Daarom maken wij gebruik van verschillende security oplossingen die in combinatie en zo hoog mogelijke beveiliging bieden.Doe hier de cybercheck voor uw bedrijf

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?