Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt onderdeel uit van het complete Microsoft Office 365 pakket. Het is een applicatie die bellen, videobellen met microsoft teams en online conferenties met documentatiebeheer en bestandscommunicatie mogelijk maakt. Het platform is gemaakt om zo efficiënt en effectief mogelijk online samen te werken. Tijdens uw videocall of onderweg, u heeft overal toegang tot uw zakelijke informatie.

 

Microsoft teams training aanvragen

Aan de slag met Microsoft Teams Training

Microsoft Teams is een professionele applicatie om mee te werken. Wilt u of uw team werken met Microsoft Teams? Dan raden wij onze leerzame Microsoft Teams Training aan waarin u alle toepassingen en functies van Teams krijgt geleerd. Na het volgen van deze praktische en korte lessen beheert u de applicatie volledig en kunt u Teams ten volste benutten.

Inhoud van de Microsoft Teams Training

De Microsoft Teams Training van Daemen ICT is geschikt voor iedereen die meer te weten wilt komen over Microsoft Teams. De trainingen zijn kort en praktijkgericht waardoor u of uw medewerkers direct met Microsoft Teams aan de slag kunnen gaan. Het is tevens mogelijk om zelf te kiezen welke training u wilt bekijken. Zo komt u per training meer te weten over de Microsoft Office 365 applicatie in slechts vijf minuten. Handige online trainingen op uw eigen tempo.

Tijdens de trainingen leert u onder andere meer over:

  • Inzicht in de structuur van Teams;
  • Richt Teams effectief in voor jou en je collega’s;
  • Leer welke apps je kunt toevoegen aan Microsoft Teams;
  • Manieren om je scherm te delen tijdens een vergadering;
  • Rollen toewijzen tijdens een vergadering;
  • Verslagen maken binnen Teams;
  • Samenwerken in documenten en opslag;
  • Microsoft Teams voor mobiel of tablet;
  • Externe gasten uitnodigen.

Waarom deze training?

Zet u Microsoft Teams op een slimme manier in? Dan bespaart u niet alleen tijd, maar werken u en uw medewerkers vele malen efficiënter. Zo kunt u met Microsoft 365 meer doen in minder tijd, ook wanneer u van een afstand werkt. Met de Microsoft Teams Training van Daemen ICT wordt u de Teams expert van uw organisatie.

Microsoft Teams Training van Daemen ICT

Daemen ICT is al meer dan 25 jaar specialist in ICT-oplossingen. Daarnaast zijn wij een gecertificeerd Microsoft Office 365 specialist en geven wij hier dan ook graag advies over. Uw onderneming staat bij ons voorop, daarom zij wij ook buiten werktijden beschikbaar om u te helpen.

Wilt u graag meer informatie over de Microsoft Teams Trainingen van Daemen ICT? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ICT professionals helpen u graag verder.

Microsoft teams training aanvragen

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?