Microsoft 365 online 

Bij Daemen ICT wordt er gebruik gemaakt van een online werkplek, genaamd de Daemen ICT Werkplek 365. Met deze werkplekken wil Daemen ICT de effectiviteit en efficiëntie verhogen. De 365 kan op twee manieren geïnterpreteerd worden. Ten eerste op 365 dagen te gebruiken per jaar (zonder schrikkeljaar meegeteld). Als tweede kan er ook gedacht worden aan Microsoft 365. Het is een office pakket, maar wat houdt dat eigenlijk in? Wij gaan dit voor u in kaart brengen!

Microsoft 365 aanvragen

Daemen ICT Microsoft 365 

Door het gebruik te maken van Microsoft 365 heeft u beschikking tot verschillende tools die mogelijkheden bieden bij het halen van gestelde commerciële doelstellingen. Door gebruik te maken van de online werkplekken is het voor uw werknemers makkelijker om flexibeler te werken. 
Daemen ICT Werkplek 365 biedt uw medewerkers een online platform waarbij verschillende zaken en bestanden gedeeld en gecommuniceerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat vergaderingen plaats kunnen vinden op vele tijdstippen, op meerdere locaties tegelijkertijd. Het enige wat noodzakelijk is, is een device met internetverbinding! 

Microsoft 365 online features 

Het Microsoft 365 pakket heeft een groot aantal voordelen als zakelijke gebruiker: 

    • Efficiënter en effectiever vergaderen;
    • Verbetering in communicatie en teamwerk door handige platforms;
    • Werken vanuit een centraal punt ;
    • Overal en op ieder moment veilig toegang tot applicaties;
    • Veilig opslaan van data;
    • Groot schaalbaarheid van de tools;
    • Kostenbesparend toekomstbeeld;
    • Zakelijke Microsoft 365 online werkplekken;
    • Eenvoudige toegang tot webbased- en SaaS (software as a server) applicaties.

Applicaties van Microsoft 365

Maak van de standaard applicaties gebruik, die bij menig persoon bekend zijn en onmisbaar binnen Microsoft 365. Dit zijn tools als: Office Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Het zijn klassieke tools die helpen bij onder andere tekst bewerken, presenteren en mail openen!

Gebruik Office SharePoint voor een extra boost aan productiviteit. Het is de ideale manier om content, kennis en andere zakelijke aspecten te delen met verschillende werknemers en afdelingen. Zie het als een stimulans om eenvoudig informatie te delen. De betrokkenheid en samenwerking wordt verhoogd en complexe operationele werkstromen kunnen hierdoor integreert worden in het bedrijf door combinaties te maken met Microsoft Flow en Powerapplicaties! Maak gebruik van Office OneNote om al uw notities op te slaan en geen taken te vergeten. Deel de notities met werknemers om extra informatie te delen om de doelstellingen te halen. De doelstellingen behalen kan ook door extra creativiteit te creëren, door middel van Office Publisher kunt u verschillende lay-outs vorm geven in de kleinste details. 

Bent u een bedrijf dat veel communiceert tussen afdelingen en personen, dan kunt u gebruik maken van Microsoft Teams. Het is een overzichtelijk communicatieprogramma en via het platform kan iedereen afspraken en bestanden delen. Tevens handig als iemand een dag thuis werkt. Bestanden kunnen online opgeslagen worden, door middel van Office OneDrive. De bestanden zijn 24/7 bereikbaar voor de geselecteerde werknemers en hierdoor wordt het online delen van bestanden online eenvoudiger gemaakt. Mocht u offline gaan tijdens het werken aan een bestand? De bestanden zullen automatisch opgeslagen worden, wanneer er weer een connectie plaatsvindt met het internet. Dit is de voornaamste reden waarom Microsoft 365 online onmisbaar is voor online werkplekken

Contact opnemen

Heeft u interesse in de Daemen ICT Werkplek 365? Maak nu een afspraak en profiteer van de features van Microsoft 365 online. Maak nu gebruik van de online applicaties en uw bedrijf zal verbeteren, met name in de toekomst zullen de online features belangrijk zijn!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?