Veilig uw wachtwoorden bewaren met Daemen-ICT  Documentatie en wachtwoord kluis

Heeft u voor uw gevoel ook honderden wachtwoorden om te onthouden? Voor elk account moet u weer een nieuw wachtwoord bedenken. Daarnaast moet u ook nog om de zoveel tijd uw wachtwoorden wijzigen. Overal hetzelfde wachtwoord gebruiken is geen oplossing; dat is totaal niet veilig. Maar hoe onthoudt u nou welke verschillende wachtwoorden u heeft en bij welke applicatie welk wachtwoord hoort? Met de Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis wordt dit simpel. Onze wachtwoordenkluis is al beschikbaar vanaf €2,50 per gebruiker per maand.

Direct aanvragen

Bescherm uw wachtwoorden tegen virussen en hacks

Waar heeft u uw wachtwoorden nu vastgelegd? Veel mensen zetten hun wachtwoorden in een Excelbestand dat verstopt staat op de computer of op een USB-stick. Anderen gebruiken een notitieblok om de wachtwoorden in bij te houden. Hoewel de meesten weten dat dit niet veilig is, moeten de wachtwoorden toch ergens opgeslagen worden voor de zekerheid. Dit brengt echter twee risico’s met zich mee:

  1. U heeft alleen toegang tot u wachtwoorden vanaf een specifieke werkplek of met die ene USB-stick.
  2. Het raakt makkelijk kwijt.
  3. Het maakt u kwetsbaar voor virussen en hacks.

Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis beveiligt uw wachtwoorden in de cloud

Met Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis bewaart u uw wachtwoorden veilig. Het programma geeft u één centrale plek waar u uw wachtwoorden in opslaat. Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis is beveiligd in de Europese cloud van Amazon en wordt regelmatig geüpdatet, zodat ongewenste toegang tot uw wachtwoorden wordt voorkomen. Daarnaast is Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis overal en altijd beschikbaar, omdat het draait in de cloud. Zo bent u niet meer afhankelijk van dat ene papiertje of die ene computer waar uw wachtwoorden op staan.

Zo werkt de Daemen ICT  Documentatie en wachtwoord kluis

De Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis opent u met een wachtwoord, maar dit is dan ook meteen het enige wachtwoord wat u moet onthouden. Vanaf Daemen-ICT Documentatie en wachtwoord kluis plakt u uw wachtwoorden simpel in de juiste applicaties of websites. Zo hoeft u uw wachtwoorden niet zelf te onthouden en in te typen.

Dus bent u al die wachtwoorden zat en wilt u hier een veilige oplossing voor? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u precies hoe u dit kunt implementeren en in gebruik nemen.

Meer informatie 

En wilt u weten of uw e-mailadres(sen) al eens op straat zijn te komen liggen tijdens een hack of datalek? Klik dan hier

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?