Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een onderdeel van het volledige Microsoft Office 365 pakket. Deze applicatie maakt video- en chatconferentietools met projectmatig bestandscommunicatie- en documentatiebeheer mogelijk. Een online platform om zo productief mogelijk samen te werken. Met alle zakelijke tools die u nodig heeft bij de hand, mist u nooit belangrijke informatie tijdens een videocall of zelfs onderweg op uw mobiele telefoon.

Niet bekend met bellen met Microsoft Teams? Bekijk dan ook eens onze Microsoft Teams training

Extern bellen via Teams

Telefonisch contact blijft binnen de zakelijke markt een vereiste, zowel tussen uw medewerkers als (potentiële) klanten. Door te bellen via Teams blijven u en uw medewerkers altijd en overal bereikbaar, zowel op kantoor als thuis en onderweg. Hulp nodig bij het opzetten? Wij helpen u hier graag bij!

Met bellen via Teams beschikt u over volledige bel mogelijkheden. Teams biedt namelijk Private Branch Exchange wat kan worden gebruikt in combinatie met een oproepabonnement of directe routering. Het is ook mogelijk uw eigen telecomprovider te gebruiken. Dan ontvangt u oproepen vanaf ieder apparaat.

Meer informatie over bellen via Teams? Neem dan contact met ons op. 

Teams bellen: de voordelen

Zakelijk bellen via Teams in plaats van de vaste telefoon? Bellen met teams brengt vele voordelen met zich mee.

  • De telefoon opnemen terwijl u achter de computer zit? Via Teams neemt u de telefoon gewoon met de headset op. Veel handiger dan bijvoorbeeld de vast lijn;

  • Er is geen eigen telefooncentrale meer nodig;

  • Gebruik uw eigen vastelijn nummer;

  • Gemakkelijk doorschakelen met een paar klikken;

  • Extra mensen toevoegen of uitnodigen voor de call;

  • Mogelijkheid om gesprekken op te nemen.

Zelf configureren via Microsoft Teams

Als eindgebruiker kunt u veel zelf instellen via Microsoft Teams. Zo is het mogelijk uw inkomend belletje ook over te laten gaan bij iemand anders binnen uw team of zelfs een hele groep. Dit is handig wanneer u intern bezet bent of bijvoorbeeld op vakantie bent. Ook is het mogelijk de tijdsduur in te schakelen wanneer het belletje doorgeschakeld moet worden naar de voicemail of naar een ander teamlid. Daarnaast is het ook mogelijk delegates in te schakelen die namens uw nummer mogen opnemen op kunnen bellen.

In de smartphone-app heeft u nog meer mogelijkheden voor instellingen zoals het doorschakelen van uw pc naar uw mobiele telefoon wanneer u afwezig bent van uw pc.

Ga van start: bellen met Microsoft Teams

Het is mogelijk om op verschillende manieren te bellen met teams. Het Microsoft Teams account zal gebruikt worden als een software telefoon. Graag weten welke oplossing het beste past bij uw onderneming voor bellen met Microsoft Teams? Neem dan contact op met Daemen ICT, onze ICT professionals helpen u graag verder.

Neem direct contact op

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Verbeter uw productiviteit en efficiƫntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT
Stuur een bericht via Whatsapp!
Waar ben je naar op zoek?