Daemen-ICT – Ontwikkeld voor de Stilte

Sylvia Ligterink, directeur Daemen-ICT: “Een fijne samenwerking ontstaat door goed en aandachtig te luisteren.”

De Stilte

Dansgezelschap de Stilte richt zich speciaal op het ontwikkelen en uitvoeren van producties voor kinderen. Ze spelen honderden voorstellingen per jaar, zowel openbaar als voor schoolkinderen. Wat dit met ICT te maken heeft? Simpel. Een goed Wifi netwerk is belangrijk voor de Stilte, bijvoorbeeld tijdens het voorbereiden en organiseren van een theaterproductie. Irma Bouwman (de Stilte): “Daemen-ICT denkt met een organisatie mee en daardoor werkt ons Wifi netwerk nu optimaal”.

Super snel Wifi Netwerk

Irma Bouwman: “Bij de Silte repeteren we in verschillende studio’s. Tijdens een repetitie gebruiken we vaak bestaand beeldmateriaal als referentie. We kijken dan video’s terug op internet en halen hier inspiratie uit. Door het slechte netwerk was dit helaas niet in iedere studio mogelijk. Daarnaast gebruiken we het netwerk voor kantoorwerkzaamheden. Het kwam regelmatig voor dat we aan het werk waren op een hotspot van een mobiele telefoon. Gelukkig is dit nu allemaal opgelost en hebben we dankzij Daemen-ICT overal snelle Wifi!”

Daemen-ICT & De Stilte

Irma Bouwman: “Daemen-ICT nam de tijd om de situatie bij ons te komen bekijken. Daar hebben ze gezien dat de Stilte geen “miljoenenbedrijf” is. Door afhankelijkheid van subsidies schaffen we liever geen dure apparatuur aan die niet per se nodig zijn. Daar heeft Daemen-ICT allemaal rekening mee gehouden. Verder was het heel prettig dat het bedrag voor installatiekosten op de eindfactuur een stuk lager bleek te zijn dan in de offerte geschatte uren. Ze hadden verwacht dat het nodig was alle kabels te vervangen, maar bij het doormeten bleken ze nog in goede staat te zijn. Wij hebben het als heel netjes ervaren dat Daemen-ICT het bedrag in de offerte daarom niet heeft doorgerekend.”

Heeft u ook behoefte aan een ICT-oplossing speciaal ontwikkeld voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Daemen ICT voor u kan betekenen!

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>