De Lobel & Partners: Bij Daemen-ICT meer garanties en minder verrassingen

De Lobel & Partners is een adviesbureau in commercieel vastgoed en adviseert investeerders, banken, vastgoedeigenaren en gebruikers over hun vastgoedvraagstukken.

Op de vraag waarom De Lobel & Partners voor Daemen-ICT gekozen heeft, is Léon de Lobel – partner bij De Lobel & Partners – duidelijk; de samenwerking met hun vorige leverancier verliep niet naar wens. “Bij de start van ons bedrijf begin 2017 is er al contact geweest met Daemen-ICT en er is destijds ook een offerte door hen uitgebracht, maar wij hebben toen voor een andere ICT partner gekozen” vertelt Léon de Lobel. “Richard Daemen benaderde mij eind 2018 met de vraag of we tevreden waren over de samenwerking met de gekozen partij. Dat waren we op dat moment niet en wij besloten de samenwerking te stoppen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot de overname van de activiteiten door Daemen-ICT.

“Het contact met Richard was prettig vanaf de eerste dag, dat voelde gewoon goed” vervolgt Léon de Lobel zijn verhaal. “Zij hebben ons een voorstel gedaan wat beter aansloot op onze wensen. Zaken waren duidelijk en transparant met meer garanties, zodat we voor minder verrassingen zouden komen te staan. De overname is heel soepel verlopen. De helpdesk is goed bereikbaar dus als er wat is wordt het snel opgepakt en worden we niet verrast door additionele kosten. We zijn dan ook meer dan tevreden!”

Bent u ook op zoek naar een ICT partner zonder verrassingen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>