Daemen-ICT is de alles-in-één-partner voor B.A.T. Machinebouw

B.A.T. Machinebouw vertaalt gedachte naar oplossing in de machinebouw. Voor diverse soorten op maat gemaakte machines ten behoeve van o.a. de voedingsindustrie en medicijnfabrikanten en van ontwerp tot installatie. Na problemen rondom de nieuwe server en er geen klik meer was met de toenmalige leverancier ging men op zoek naar een nieuwe ICT partner.

Op zoek naar een alles-in-een-partner

Richard Havermans van B.A.T. vertelt enthousiast over de keuze voor Daemen-ICT: “Wij zaten bij een ander ICT bedrijf maar waren daar niet helemaal tevreden over. We voelden ons vaak een nummer. Toen na de aanschaf van een nieuwe server er veel storingen waren en zij de server niet goed aan de gang kregen, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe ICT leverancier. Dat deden we via internet”.

Geen verrassingen

“De keuze voor Daemen was mede omdat er per werkstation een vast bedrag afgesproken kon worden. Hiermee wisten we waar we maandelijks aan toe zouden zijn en komen we niet voor verrassingen te staan. Vanaf het begin hebben we het contact prettig ervaren. Bij het inventariseren door Daemen constateerde zij een probleem met een verschillende computers in het netwerk. Dat hebben zij ter plekke opgelost en toen was de keuze voor ons eigenlijk al duidelijk. Het feit dat Daemen-ICT een totaal aanbieder is heeft de uiteindelijke doorslag gegeven. We kunnen bij hen voor alles terecht”.

Prettig samenwerken

“De samenwerking bevalt prima, er waren in het begin kleine opstartproblemen maar zij hebben ervoor gezorgd dat alles werkt. We bellen als het nodig is en dan wordt het geregeld, dat is prettig samenwerken”.


Bent u ook op zoek naar de beste oplossingen voor uw ICT? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Meer weten of advies of maat?

Vul dan onderstaand contactformulier in.

We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
Of bel ons direct op 076 - 596 13 91.

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Verbeter uw productiviteit en efficiëntie met de praktische en veilige oplossingen van Daemen ICT

>