• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Uw voordelen

Besparen op ICT-kosten

ICT zelf doen (of deels zelf doen) is vaak erg duur. ICT is ons vak en door onze efficiënte werkwijze besparen wij op uw ICT-kosten. Daarnaast hoeft u zelf geen servers of andere zaken aan te schaffen, uw ICT draait bij ons en u betaalt alleen per werkplek. Voor meer tips om te besparen, lees ons artikel.

Totaal ontzorgd worden

Veel bedrijven hebben vaak geen fulltime ICT-specialist in dienst. Dus uitval, of complexe problemen komen regelmatig voor. Als u uw ICT aan ons uitbesteedt, dan regelen wij alles voor u en krijgt u hiervan regelmatig een heldere rapportage. U kunt zich focussen op uw bedrijfsprocessen terwijl wij waken over uw ICT-omgeving. Lees ook ons artikel voor meer beloften van Daemen-ICT.

Een veilige ICT-omgeving

Daemen-ICT investeert continue  in krachtige servers en waterdichte beveiliging. Uw data en software draaien supersnel en worden dagelijks beveiligd en geback-upt. En als er iets aan de hand is, dan zijn wij er als eerste bij. Wel zo’n veilig gevoel. 

Tevreden klanten

In de laatste 22 jaar hebben wij een grote klantenkring opgebouwd die zeer tevreden is over de samenwerking met ons. Onze klanten voelen zich compleet ontzorgd en weten dat als het nodig is ze altijd een beroep op ons kunnen doen (zonder lange  wachttijd).

Uw ICT wordt schaalbaarder

Als u kiest voor onze Online werken oplossingen, betaalt u slechts per werkplek. Dit maakt uw ICT veel schaalbaarder. Als u tijdelijk minder personeel heeft, dan merkt u dit direct in uw overall ICT-kosten.

Veilig, veilig en nog eens veilig

Alle data en software van onze klanten staan op superbeveiligde servers in ons datacenter in Steenbergen. Daarnaast draaien wij standaard dagelijks back-ups (ook in het weekend) en plegen wij regelmatig onderhoud aan onze servers en aan uw ICT-omgeving.

Investeren niet meer nodig

Daar waar ICT vroeger behoorlijke investeringen met zich meebracht (servers, hardware, bekabeling), is dit nu niet meer nodig. Omdat wij beschikken over al deze zaken, hoeft u niet meer te investeren, u rekent simpelweg een vast tarief per werkplek af.

Team van gecertificeerde ICT-specialisten

Al vanaf 1992 is Daemen-ICT steeds verder gegroeid. Nu, in 2013, werken we met 8 gecertificeerde ICT-specialisten die dagelijks voor u klaarstaan.

Eén aanspreekpunt

Voor onze klanten vormen wij HET aanspreekpunt. Omdat wij vanuit een integrale benadering slimme ICT-oplossingen realiseren, hebben onze klanten nog maar 1 aanspreekpunt. Vanuit deze integrale (is dit het beste woord, onze centrale aanpak) aanpak zijn we nóg beter in staat om juiste adviezen te geven en extra kosten te besparen.

10 op maat ICT-tips voor uw bedrijf!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf?
Bent u tevreden over de manier waarop de ICT nu wordt geregeld?
Heeft u het gevoel dat u alle ICT-kansen benut?
Betaalt u niet te veel voor ICT-zaken?

Vraag ze nu geheel vrijblijvend aan!

Weten hoeveel geld u kunt gaan besparen ?

Vul onderstaand formulier in wij bellen u binnen 1 uur terug !

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

Onze regio

Dordrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda en Roosendaal 

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?

Referentie De Boer Storimans & Partners - Martin Storimans