• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Service


Als eigenaar van een bedrijf wilt u ontzorgd worden. En niet alleen dat alles goed wordt geregeld, maar ook dat als er vragen of problemen zijn dat er snel en correct wordt gereageerd! Niet een ticket aanmaken waarbij het vaak dagen duurt voordat er wordt gereageerd … maar actie, service! Lees hierover meer in ons artikel 'de keiharde beloften van Daemen-ICT'. 

Echte persoonlijke service

Een van de redenen dat onze klanten zeer trouw zijn, ligt in het feit dat ze daadwerkelijk altijd op ons kunnen rekenen. Als er gebeld wordt, krijgt u iemand aan de lijn. En als er iets niet goed loopt (bij ons werken ook mensen), dan wordt dit snel en vakkundig opgelost.

Onderhoud voor een vast bedrag per maand

Een andere reden waarom klanten kiezen voor onze netwerk onderhouds abonnementen is dat wij resultaat en uptime garanderen. Voor een vast maandelijkse bedrag weet u waar u aan toe bent zonder risico van extra kosten voor u.  Bent u bang voor hoge kosten voor het onderhouden van uw netwerk? Wij nemen het risico van het dagelijkse systeembeheer van u over tegen vaste maandelijkse prijs. Dus geen uurtje factuurtje waarbij u niet weet hoe hoog de rekening gaat worden. Wij nemen werkzaamheden en projecten aan tegen 1 vast bedrag zonder risico voor u.

Intelligente rapportage

Een mooie vorm waarin de service van ons bedrijf is terug te zien, zijn de gedetailleerde rapporten die wij desgewenst voor onze klanten opstellen. Niet alleen rapporten van hoe het is gegaan, maar vooral preventieve rapporten waarin wij erop willen wijzen wat nodig is aan onderhoud voor de komende periode. Zoals het Netwerk overzicht rapport en het Netwerk beschikbaarheid rapport geven u direct inzicht in de status van uw netwerk.  

Vakkundige helpdesk

Bij Daemen-ICT werken niet alleen professionals, maar ook personen bij wie ICT hun passie is. Bellen met onze helpdesk betekent dus automatisch dat uw vraag of probleem in goede handen is.

Ervaar het zelf, veel woorden over service is leuk, maar u mag het zelf ervaren. Bel ons en u merkt het verschil.

Wilt u eens echte ICT service ervaren ?

En wilt u besparen op ICT-kosten en totaal ontzorgd worden?


Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op!

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

Onze regio

Dordrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda en Roosendaal 

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Wij vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom!

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?