• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

De keiharde beloften van Daemen-ICT

Als ondernemer / eigenaar van een mkb-bedrijf wilt u zich graag bezighouden met de kernactiviteiten van uw bedrijf en het liefst zo min mogelijk met andere zaken eromheen. Dit geldt bij uitstek voor activiteiten op het gebied van IT / ICT en telefonie. Dit moet gewoon goed geregeld zijn!

Vind maar eens het ideale ICT-bedrijf / de ideale ICT-adviseur!

Het vinden van het ideale ICT-bedrijf staat bijna gelijk aan het vinden van de ideale medewerker. Het bedrijf moet betrouwbaar zijn, deskundig, snel en goed bereikbaar (ook buiten openingstijden) en gewoon doen wat er is afgesproken.

Of u nu op zoek bent naar een ICT-bedrijf uit onvrede over de huidige situatie of omdat het nu tijd wordt om de ICT echt professioneel aan te pakken, u wilt graag perfect ontzorgd worden op het gebied van ICT.

Wij van Daemen-ICT vormen graag een rots in de branding bij onze klanten. Zij vertrouwen ons hun totale ICT-omgeving toe, besparen hierdoor jaarlijks veel geld en zijn uiterst tevreden over onze dienstverlening. We vertellen u graag waarom onze klanten bij ons blijven.

De tien keiharde beloften van Daemen-ICT!

1. Persoonlijk contact

Veel van onze klanten waarderen het erg om direct met een eigen contactpersoon af te kunnen stemmen. Natuurlijk communiceren wij ook per mail en andere media, maar wanneer u ons nodig heeft, zijn we er. Wij vinden dit belangrijk, persoonlijk voor u!

2. Veilige ICT omgeving

Alle data en software van onze klanten staan onze super beveiligde servers in onze datacenters in Steenbergen en Amsterdam. Daarnaast draaien wij meerdere malen per dag back-ups (ook in het weekend) en plegen wij regelmatig onderhoud aan onze servers en aan uw ICT-omgeving.

3. Deskundige helpdesk

Onze gecertificeerde helpdesk is altijd volledig op de hoogte van uw ICT omgeving en uw wensen. De medewerkers van onze helpdesk weten precies op welke zaken wij uw bedrijf ontzorgen en weten door op maat gerichte training van de hoed en de rand.

4. Eén aanspreekpunt

Een van de grote pluspunten is dat wij binnen het veld van ICT en telefonie alles in huis hebben. U heeft dus alleen met ons te maken en niet met diverse partijen en contactpersonen. Ook nemen wij contact op met uw software leverancier als daar een probleem mee is. U valt nooit meer tussen de wal en het schip. Vanuit deze integrale aanpak zijn we nóg beter in staat om de juiste adviezen te geven en extra kosten te besparen.

5. Integrale aanpak

Kosten besparen op ICT zit hem vaak in de synergie en in de totaaloplossing. Bijvoorbeeld een ICT- en telefonieomgeving ineen. Dit is efficiënter en biedt meer inzicht in het verkrijgen van lagere kosten.

6. Meer inzicht / heldere rapportages

Naast de reguliere ICT-activiteiten is het voor u belangrijk om met weinig inspanning wél exact te weten hoe een en ander ervoor staat. Als u uw ICT aan ons uitbesteedt, regelen wij alles voor u en krijgt u hiervan regelmatig een heldere rapportage. U kunt zich focussen op uw bedrijfsprocessen, terwijl wij waken over uw ICT-omgeving.

7. Meer dan twintig jaar ervaring

Een ander belangrijk punt voor onze klanten is het feit dat wij ons al sinds 1992 bezighouden met de ICT van onze klanten. Zo is ons aantal ICT-gecertificeerde medewerkers gestegen van twee naar acht.

8. Investeren is niet meer nodig

Daar waar ICT vroeger behoorlijke investeringen met zich meebracht (servers, hardware, bekabeling, telefonie), is dit bij Daemen-ICT niet meer nodig. Omdat wij beschikken over al deze zaken, hoeft u niet meer te investeren: u rekent simpelweg een vast tarief per werkplek af en bij groei of krimp van uw bedrijf schaalt dit naar rato mee. Dus betaalt u nooit teveel!

9. Service is onze drijvende kracht

Veel van onze klanten waarderen het enorm dat wij niet alleen doen, maar vooral ook meedenken! Meedenken om te komen tot de optimale aanpak. Waarbij onze processen zijn ingericht op het verlenen van service!

10. Besparen op ICT en telefonie kosten

De kwaliteit van ons werk staat bovenaan. En juist door het bieden van deze kwaliteit in het ontzorgen op het gebied van ICT, ontstaat er een situatie waarbij u ook nog eens gaat besparen op ICT-kosten en vaste en mobiele telefonie kosten.

Over de auteur

Richard Daemen is directeur van Daemen-ICT. Sinds 1992 helpt Daemen-ICT mkb-bedrijven bij het inrichten en optimaliseren van hun ICT- en telefonieomgeving. Zo worden de klanten ontzorgd, zodat deze zich kunnen focussen op hun primaire processen. Dit heeft geresulteerd in een grote, loyale klantengroep.

Lees hier wat onze klanten vinden van ons bedrijf en wat wij voor hun betekenen op ICT gebied !

Zoekt u ook naar het ‘perfecte’ ICT-bedrijf?

en voelt u zich aangesproken door onze tien keiharde beloften?

Contact

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!

Onze regio

Dordrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda en Roosendaal 

7 tips om te besparen op zakelijke telefonie

Wilt u met uw bedrijf minimaal 20% besparen op zakelijke telefonie? Lees dan ons artikel: '7 tips om te besparen op zakelijke telefonie'.

Bent u onze ideale klant?

Onze klanten zijn uiterst tevreden! Zult u dat ook zijn? Herkent u zich als ideale klant?