• ICT cloud specialist
  • Slagvaardig
  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide service
  • Een aanspreekpunt
  • Duurzaam
Vragen? Bel ons:
076 596 1391

Ziggo Business Partner


Wij hebben als onafhankelijke ICT reseller bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u. Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners zoals Daemen ICT. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken. De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stelt Ziggo in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren. Dat doen we voornamenlijk in onze regio zoals voor de plaatsen: Rijsbergen, Zundert, Etten-Leur, Wernhout, Achtermaal, Roosendaal, Bergen op Zoom, St. Willebrord, Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Breda,, Bavel, Hoogstraten, Nispen, Rucphen, Schijf en Tilburg.

Wij zijn gecertificeerd voor alle Ziggo producten maar hieronder vindt u de meest gevraagde Ziggo diensten die wij leveren voor de zakelijke markt:

Connect Internet ZZP

Connect Internet ZZP (Compleet, Pro, Pro Plus), een zakelijk alles-in-1 pakket met internet tot 500 Mbit/s, twee telefoonlijnen en digitale TV. Ideaal voor ZZP’ers of klein MKB die een totaaloplossing zoeken voor internet, TV en optioneel Pin en Wifi. U kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar of 1, 2, 3 jarig contract. U bepaalt !  Tevens heeft u toegang tot 2 miljoen WifiSpots. Daarnaast kunt u via de Ziggo TV app ook op uw tablet of smartphone TV kijken.

Ziggo Business Partner

Connect Internet MKB

Connect internet MKB (Compleet, Pro en Pro Plus), de nieuwe internetverbinding tot 500 / 40 Mbit/s van Ziggo Zakelijk met vast IP-adres. Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor internetapplicaties zoals webservers of emailservers. De 5 vaste IP-adressen en een sterke upload snelheid gecombineerd met de bandbreedte garantie en zakelijke SLA maken dit tot een ijzersterk product voor het MKB waarvoor de internetverbinding van levensbelang is.Tevens heeft u toegang tot 2 miljoen WifiSpots

Ziggo Business Partner
Connect Internet MKB Pro 

Internet Pro is een betrouwbare glasvezelaansluiting met 99.8% beschikbaarheid en een gegarandeerde bandbreedte. Deze hoeft u niet te delen met andere gebruikers, waardoor u nooit met een tekort aan bandbreedte komt te zitten.
Internet Pro biedt een vaste, permanente glasvezelverbinding tussen een (LAN) netwerk en het Internet. Via deze verbinding kunt u alle gebruikers op uw netwerk toegang geven tot het Internet. Aangezien Internet Pro een glasvezelaansluiting is, is de verbinding symmetrisch. Dat wil zeggen dat de up- en downloadsnelheden hetzelfde zijn. Dankzij de hogere snelheden die een glasvezelaansluiting aankan zijn verbindingsproblemen verleden tijd. De prijzen beginnen vanaf € 324,00 per maand.

De meest actuele specificaties en prijzen vindt u op www.ziggo.nl/zakelijk.

Ook regelen wij voor u de aanvragen van Ziggo mobiel abonnementen en Wifi oplossingen.

Wilt u meer info neem dan contact met ons op 076-5961391.

Bel mij terug

Onze online werken diensten:

Bel mij terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in oor de nieuwsbrief en ontvang updates over de laatste ontwikkelingen in je mailbox.

Hulp op afstand

Helpdesk

Ziggo Partner

Wij zijn uw Ziggo Partner voor de regio Breda.
Wij bieden supersnel internet tot 60 Mbit/s!
Al vanaf € 49,- per maand!

Aanvragen of bestellen kan via onderstaande knop.

10 op maat ICT-tips!

Bent u tevreden met de ICT binnen uw bedrijf? Vraag nu geheel vrijblijvend 10 op maat ICT-tips aan!